צינתור לב וירטואלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינתור לב וירטואלי
    מוטי
    10/12/2015

שלום , אני בן 50 הסובל משומנים בדם ( לא מעשן ולא סובל מעודף משקל ) ומאוזן ע"י כדורים כבר 15 שנה. לאחרונה עשיתי צינתור וירטולי שהתוצאה הייתה תקינה (עורקים כליליים תקינים פרט לפלאק מסויד ב- PROX LAD . גורם להיצרות של עד 25% ) לפי הקרדיולוג והרדיולוג התוצאה תקינה לחלוטין. אך אני בכל זאת מרגיש לפעמים מין כאב בחזה / דקירות קטנות . הכאב יכול להופיע סתם כך ללא שום מאמץ ולהיעלם אפילו אחרי כמה שעות . למה זה קורה והאם צריך לעשות בדיקות נוספות ? יכול להיות שזה מאוכל מסויים שמשפיע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינתור לב וירטואלי

הוספת תגובה

• צינתור לב וירטואלי - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    11/12/2015

תקין לגמרי? כנראה לא הבנת מה שאמרו לך. ה 25% לגמרי לא תקין ויחד עם זאת זה לא גורם לכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

מוטי
    12/12/2015

מה אני צריך לעשות עם ה -25% ומה גורם לכאבים האלה ? ( האם אני צריך לעשות עוד בדיקות ? )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    12/12/2015

מה שאתה צריך זה טיפול מניעתי מאוד אגרסיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו