מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה פליזזירדן24/12/2015
שלום רב,
שמי מורן בת 30 בריאה בדרך כלל ללא מחלות רקע. יש לי כבר מזה 10 שנים מאין קפיצה עמוקה במרכז החזה נאמר לי שזה פעימה מוקדמת.סובלת מחרדות הרבה שנים ומהפרעת אישיות גבולית (מה שמסביר כל מיני מצביים ריגשיים עמוקים) עשיתי אין ספור בדיקות א.ק.ג אקו לב א.ק.ג במאמץ בדיקות דם הכל נמצא תקין ברוך השם.בהולטר לב של 24 שעות נצפה פעימה מוקדמת מסוג חדרית פעם 1 בלבד.אני מרגישה את הקפיצה הזאת כמה פעמים ביום ולפעמים נעלם גם לכמה ימים ואז חוזר.בשבוע האחרון יש לי את זה בתדירות יותר גבוהה אפילו 20 פעם ביום.ויש מקרים שזה בא גם 7-8 פעמים ברצף אני אומר שאני בשינוי גדול בחיים.אחריי פרידה של 11 שנה,שינוי מגורים,עבודה חדשה,זוגיות חדשה הרבה לחץ שאלות וטעיות לגביי העתיד.לפעמים זה קורה שאני נושמת לפעמים שאני אוכלת לפעמים שאני מקיאה (מאולץ ולא טבעי) ושאני מתכופפת. השאלות שלי הם כאלה:
1. האם קיים סיכוי שהקפיצה הזאת היא קפיצה עמוקה של שריר כלשהו בוושת או בעצמות בעקבות הרבה שנים שהייתי דוחפת אצבע להקיא?
2.האם פעימה מוקדמת זה מסוכן?בהתחשב שלפעמים יש שזה קורה ברצף הקפיצות
3.לפעמיים יש לי 5 ברצף וזה מפחיד מאוד האם זה מעיד על משהו? 4.האם תקין שכל יום יש 20 כאלה בערך ולפעמיים נעלם גם לשבוע שבועיים?
5.האם יכול להיות סיכוי שזה מגביר את התופעה של פעימה מוקדמת בעקבות כל השינויים שאני עוברת כמצב שנקרא פסיכוסומטי?
תודה רבה אשמח לקבל מענה דוקטור אין לי כבר כוח לרוץ לרופאים הייתי המון וגם אצל קרדיולוג שקבע שהכל תקין. כתבתי באיזה פורום והרופא שענה לי הלחיץ אותי מאוד יאמר לבדוק מיד.אני מבינה שדרך המסך אי אפשר לדעת אבל לאור הנתונים שמסרתי אשמח אם יהיה אפשר לתת מענה.
בברכה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה דוק?
ירדן25/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה דוק? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/12/2015מה זה משנה מה התשובה. יותר מ 10 שנים שואלת אותן שאלות ומקבלת אותן תשובות וכלום לא עוזר לך.
תסדרי לעצמך את החיים ואז אני מקווה שתרגישי טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)