שאלה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בבקשה
    ירדן
    27/01/2016

בס"ד

היי דוק'...

רציתי לשאול שאלה כזאת.אתמול הייתי בתל אביב ובלי התראה מוקדמת תקף אותי רצף של פעימות מוקדמות כאילו הקפיצות האלה במרכז החזה שכאילו הלב נשאב.זה היה כל פעם 10 15 פעמים הפסיק ל2 דקות וחזר היו לפחות 60.הגעתי למיון כי הייתי קרובה.עשו פעמיים א.ק.ג עשו בדיקות דם וטרופונין יצא תקין.הרופא אמרה שזה מחרדה נתנה קלונקס.היה לי עוד אירוע כזה לפניי 8 חודשים ברמת העקרון גם שם אמרו שזה חרדה.עשו לי עשרות א.ק.ג יצאו תקינים.בדיקות דם תקין.אקו לב לפניי 3 שנים תקין.הולטר לב.נמצא רק פעימה אחת בודדת ממקור חדרי הקרדיוחוג אמר תקין.הולטר במאמץ יצא תקין.בקיצור כולם קובעים פה אחד שזה מהתקפי חרדה.השאלה שלי היא כזאת האם חרדה לא מודעת שפורצת פתאום יכולה להביא לקצף של כמות כזאת של פעימה מוקדמת?כי ביום יום יש בודדים רק סביבות ה 10 אולי 5 ויש ימים שאין בכלל.האם המערכת הסימפטטית של העצבים זאת שיכולה לתת גירוי לפעימה מוקדמת וזה מאין מעגל כזה שמתחיל קפיצה ואז באה החרדה ומגבירה אותה ל 50 קפיצות שלא פוסקות?

אנה עזרתך דוקטור יקר.תודה רבה ומקווה שתוכל להרגיע אותי.בכל מקרה קבעתי תור נוסף לקרדיולוג לבירור נוסף אבל בנתיים עד התור מנסה להרגע לא מצליחה.וכמובן מתחיל טיפול תרופתי נגד חרדה.

בברכה,מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין

ירדן
    27/01/2016

שחכתי לציין בת 29 בריאה בדרך כלל ללא מחלות רקע ותורשה של בעיות לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/01/2016

שאלותיך נכונות כולל המערכת הסימפטית. טוב שקבעת שוב תור אצל קרדיולוג. הוא לבטח מכיר אותך ויוכל לענות טוב יותר ממני לשאלותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ירדן
    27/01/2016

אני לא בטוחה שהקרדיולוג מכיר אותי כי עברתי עיר מגורים וזה קרדיולוג חדש.אבל רק רציתי לדעת דוקטור עם זה מסוכן או לא אני לא מצליחה להרגע.כל הבדיקות עד כה הראו שהכל תקין.

בבקשה תנסה לעזור לי

אני בכל אופן אלך לרופא רק מנסה להרגע

תודוש רבוש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/01/2016

אם עשית את כל הבדיקות כנראה שאין בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה דוק

ירדן
    27/01/2016

למה בעת נשימה עמוקה יש מעין קפיצה כזאת?זה יכול להיות שריר הקפיצה הזאת?ולא פעימה מוקדמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליז תענה לשאלה שלי דוק

ירדן
    28/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו