פענוח אקג - האם צריך לעבור צינתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח אקג - האם צריך לעבור צינתור
    ענת ח
    05/02/2016

שלום רב. בן 38 גובה 1.70 שוקל 136. יש חי ועדה רפואית לשחרור ממילואים בעקבות ההשמנה. נדרשתי להביא אקג. אין לי שום סימנים לבעיות בלב. בבדיקות דם הכל היה תקין. ואין לי כולסטרול. בבדיקת אקג האחות אמרה לי שהיא לא תקינה. צירפתי תמונות. מה סה אומר? שאני אצטרך צינטור? יש לציין שאני לוקח כדור בשם קרדיולוק 2.5 בשל דופק גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פענוח אקג - האם צריך לעבור צינתור - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    06/02/2016

רשום בפענוח שאתה צריך צנתור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רשום

א.ב.
    06/02/2016

לא רשום שצריך צינתור. אני שואל כי אני לא מבין את הפענוח. אני רק רוצה לדעת אם מדובר במשהו חמור. או שמדובר על משהו שאפשר להתגבר עליו בתרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רשום - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    06/02/2016

אתה לא צריך להבין את הפיענוח. והאמת שבחלק גדול מיקרים הוא גם לא נכון. אתה צריך להראות את האקג עצמו לקרדיולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו