לד"ר רוברט הפנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר רוברט הפנר
    יאיר
    12/05/2008

שלום
    ענית לי לפני כמה ימים על אפשרות של לקיחת אספירין !
    בסוף התשובה כתבת ,אני מצטט :
    "כדאי שתתעורר, אחרת התקף הלב זה רק ענין של זמן וכנראה לא ארוך.
    בהצלחה
    ד''ר רוברט הפנר"

אני חייב להגיד לך אמנם זה אינטרנט ,אבל את התשובות קוראים בני אדם !!!!!!!!!!!
    יכולת לענות בהרבה דרכים כמו למי לפנות, אולי הקזת דם ,או כל דבר טיפולי אחר !
    אתה ענית עם נבואה להתקף לב !!!
    ועוד עם הערכת זמן להתקף !!!
    איזו אטימות מצידך !!! (כתבתי לך על בעיות חרדה )(גם מישהו ללא חרדות מתשובה כזו היה מקבל )
    מעניין לא רעדה לך היד לפני שכתבת את התשובה ???
    אולי כשתקרא אותה שוב ,מי יודע אולי אפילו תתנצל ........
    """כדאי שתתעורר, אחרת התקף הלב זה רק ענין של זמן וכנראה לא ארוך"""
    יום טוב
    נ"ב
    מאבדים את האנושיות במקצוע הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר רוברט הפנר

הוספת תגובה

• ליאיר

ד``ר רוברט הפנר
    12/05/2008

יאיר שלום,
    אם המילה "תתעורר" פגעה בך, אני מתנצל. אתה צריך להודות בכך שכתבתי לך בדיוק מה לעשות. צר לי, אבל זאת עובדה, שהאנשים שסטטיסטית עושים יותר התקפי לב הם המעשנים, עם כרס, לחץ דם גבוה, וכולסטרול בשמיים, וללא טיפול מונע כלשהו. ואם לא תפנים זאת (תפנים במקום תתעורר) אתה בסכנה של התקף לב. ולא רק התקף לב אלא כל המחלות שנגרמות מטרשת העורקים: ארוע מוחי, אי ספיקת כליות, ירידה בכושר המיני וכו וכו. צר לי שלא סיפרו לך על כך עד עתה.
    מעצם זה שנפגעת מתשובתי, בכנות, אתה צריך להודות שהזזתי לך במשהו.
    עכשיו, בניחותה, תקרא שוב את תשובתי הקודמת ותעשה את מה שכתבתי לך. תתרכז בעיקר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר הפנר

יאיר
    12/05/2008

בוקר טוב
    בטח שהזזת במשהו !!! הזזת לי את כל הבית !!!
    שנינו יודעים שאין שחור ולבן , אם קראתי נכון שני שליש מהתקפי הלב קרו לאנשים בלי כולסטרול בכלל !!
    אני לא שולל את תשובתך אבל אתה כתבת בבטחון על התקף לב ולא עוד הרבה זמן !!!
    וזה לדעתי לא היה נכון !!!
    מעבר להמלצותיך שאני לא יודע איך אפשר בלי סיגריות (אתה יכול בלי ?) לא ענית לי אם
    אספירין יכול לעזור במשהו ?
    ידוע משהו על "חמוציות" בקשר לירידת ldl ולעליה ב hdl ?
    תודה ויום בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאיר

ד``ר רוברט הפנר
    12/05/2008

יאיר שלום,
    אתה צודק, אין שחור או לבן. גם לא כל המעשנים חוטפים סרטן ראות, וחלק מסרטני הראות הם לא במעשנים. אם אתה בטוח שאתה מחוץ לסטטיסטיקות, אולי יש לך מזל. נכון שלחלק מהחולים שאני מטפל בטיפול נמרץ לב עם התקפי לב יש כולסטרול "לא גבוה" אבל עדיין לרוב הוא כן מעל הנורמה. אגב, תקופה לא קצרה מדברים על סוג הכולסטרול הרע, חלקיקים קטנים או גדולים, חלקם גורמים לטרשת וחלקם לא. בכולסטרול כמו שלך אין ספק שהוא טרשתי.
    אתה יכול לקחת אספירין, לא הכרחי. חשוב יותר הדברים האחרים שכתבתי עליהם. לגבי הסיגריות, אני לא מעשן, ב 5 השנים האחרונות, זה אפשרי, ואם אתה מתקשה...אחרי ההתקף לב יהיה לך יותר קל ( :) )
    אגב, אם כל ביתך הזדעזע....אז הצלחתי. מה שלא הצליחו בקופ"ח כל השנים.
    ברוח טובה, קח עצמך בידיים,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב ושלא נפגוש אותך בעבודה !!!

יאיר
    12/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו