פלט של גל אק"ג מחיבורי אלקטרודות שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלט של גל אק"ג מחיבורי אלקטרודות שונים
    גלעד
    28/02/2016

שלום אני תלמיד בכיתה יב במסגרת המגמה המדעית הנדסית. במסגרת הפרויקט של המגמה נתקלנו בשאלה שלא הצלחנו לענות עליה ולא מצאנו מקורות שנותנות מענה:
    למה בחיבור של מעל 3 אלקטרודות בבדיקת אק"ג נוצר פלט של גל אחד ? ( אנו יודעים שמחיבור זה נוצר משלוש אינטהובן, השאלה נוגעת במקרים בהם יש מעל 3 אלקטרודות ואז נוצרים כמה משולשים. איך ייתכן שעדיין נוצר גל אחד ?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלט של גל אק"ג מחיבורי אלקטרודות שונים - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    28/02/2016

איזה אלקטרודות חוברו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה לגבי האלקטרודות

גלעד
    28/02/2016

למשל חיבור של אלקטרודה אחת לנקודת ווילסון ועוד שלוש אלקטרודות באזור הלב. אני יודע שנוצר הפרש פוטנציאלים בין כל אלקטרודה לנקודת ווילסן ומכאן נמדד המתח החשמלי בלב, השאלה שלי היא, איך מהמדידה של שלושת החיבורים השונים אני מפיק גל אחד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה לגבי האלקטרודות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    28/02/2016

לא יודע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו