פעימה מוקדמת מספר שאלות.......................

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימה מוקדמת מספר שאלות.......................
    ירדן
    05/03/2016

שלום רב דוקטור,

רציתי לשאול 2 שאלות לגביי פעימה מוקדמת.רקע בת 32 בריאה בדרך כלל עברתי המון בדיקות כגון: א.ק.ג הולטר לב (נמצא פעימה בודדת מסוג חדרית)אקו לב בדיקות דם הכל תקין.

השאלות שלי הן ככה:

1) האם ממצבי סטרס וחרדה יכול להגביר את כמות הפעימות המוקדמות.שאני מודעת לזה מפחדת מזה וחושבת על זה הרבה זה בא יותר פעמים ביום האם יש קשר.

2) לפעמים שאני לוקחת נשימה עמוקה זה קופץ האם יש קשר?

3) לפעמים שאני בולעת אוכל הקפיצה ישר מגיע האם זה מסוכן?

4) לפניי כחצי שנה היה לי התקף של 50 פעימות ברצף קפץ 10 הפסקה של 5 דקות עוד פעם 10 וכן הלאה.הלכתי למיון שם אמרו שהכל תקין.אם זה היה הפרעת קצב היו רואים בא.ק.ג?

תודה רבה על המענה אשמח לקבל עזרה.

שבת שלום ויום טוב דוקטור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימה מוקדמת מספר שאלות....................... - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    05/03/2016

כן
    לא
    לא
    באקג רואים רק את אותו רגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה דוק..שאלה נוספת

ירדן
    05/03/2016

תודה דוק...רציתי לשאול בנוסף זה דבר מסוכן?הלב תקין ברוך השם כך אמר הקרדיולוג.אני שואלת גם פה כי חשוב לי לשמוע את זה מ 2 רופאים.אני סובלת מחרדות וחושבת הרבה על הקפיצה הזאת אז יכול להיות שזה מה שמגביר לי את כמותן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו