מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקו לב תוצאות פענוח בדיקה באינטרנטאני04/04/2016
שלום, ביצעתי אקו לב ואלו התוצאות, זה קצת מלחיץ אותי..אני בת 25. מה המשמעות של התוצאות??? צריך לחזור לרופא קרדיו? (אקג ובדיקת מאמץ תקינות) :
מסתמים:
מסתם מיטרלי: אי ספיקה קלה
מסתם אאורטלי: אי ספיקה מינימלית
מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה קלה
מסתם פולמונרי: אי ספיקה מינימלית
סיכום:
NORMAL LEFT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION
NORMAL RIGHT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION
MILD MITRAL REGURGITATION
MILD TRICUSPID REGURGITATION, TIG - 0/ MMHG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב תוצאות .................................. - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/04/2016מעקב בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/04/2016ועל מה זה משפיע? כי אני סובלת בשנה האחרונה משלל תסמינים ועברתי המון רופאי גסטרו, ריאות, ראומטלוגיה, אנדוקרינולוגיה...ולא מצאו משהו ספציפי. האם הכל יכול להיות קשור לממצאים האלו בלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/04/2016איזה ״ממצאים״?
הבדיקה בסדר גמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בסדר גמור?
אני04/04/2016איך הבדיקה בסדר גמור??? כתוב "אי ספיקה" בכל החלקים ו"רגורגיגטציה" (באנגלית)....
זה תקין?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בסדר גמור? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/04/2016אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
אני05/04/2016אני לא מצליחה להבין - בגוגל מצבי "אי ספיקה" ו"רגורגיטציה" ממש לא מתארים כדברים טובים וההפך המוחלט...כבעיות בלב!
אז...כיצד הבדיקה שלי תקינה?
מבולבלת ממש אשמח להסברך מה אני מפספסת פה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/04/2016את צודקת. תתיעצי עם גוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הזילזול???
אני07/04/2016למה הזילזול? בדיוק בגלל שאתה הרופא אני שואלת אותך.
ובדיוק בשביל זה נועד הפורום, לברר אי הבנות שלנו מהידע היחסי שבידנו...ולא בשביל לקבל את "האבחנה של גוגל". אלא באמת ובתמים להבין וללמוד! מבחינתי זה כמו שיהיה כתוב בפענוח "הלב חולה" ואתה תקרא ותגיד לי "כתוב שהוא בריא" .. אז רק להבין!!! ממש אשמח אם תואיל בטובך להסביר לי
אי ספיקה זה מצב טוב? רגורגיטציהזה טוב? להבין ולדעת.. 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)