מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בקצב הלב - דחוף בבקשהזיו25/07/2016
שלום :)
יש לי הפרעות קצב בלב, במצבי מנוחה. אני מרגישה שפתאום משהו קורה לדופק והוא מפסיק ונהיית לי סחרחורת קלה ואני נושמת עמוק וזה מסתדר וממשיך כרגיל
זה יכול להיות ברצף במשך שעות כל כמה דקות או פתאום במהלך היום.
הייתי בבית חולים לפני מספר חודשים בשל לחץ בבית החזה ונמצא שהאק"ג שעשיתי (עשיתי כמה כאלה) כולם יצאו לא תקינים - גלי t הפוכים. הופנתי לבדיקת מאמץ שעברה בסדר ודווקא בתום הבדיקה הייתה הפרעה בלב והדופק עלה מאוד, השכיבו אותי והכל הסתדר.
עשיתי גם אקו לב לפני מספר חודשים שיצא תקין ואקו לב במאמץ שיצא תקין
שלשום הופנתי שוב למיון בשל הפרעות קצב רבות שחשתי בהן. במיון שוב אק"ג לא תקין אבל בדיקות הדם תקינות ולכן הפנו אותי להמשך בירור בקופה.
אני לא יודעת מה לעשות. אני מרגישה שבוודאות משהו לא תקין בדופק שלי. ההפסקות/שיבוש הזה בדופק קורה לי די הרבה ומפריע להתנהלות התקינה. אני מרגישה שיש לי סחרחורת ופוחדת שפתאום זה יקרה לי ואתעלף או חלילה יותר מכך.
בנוסף יש לי קרישיות יתר (הטרוזיגוט פקטור 2) ויש לי תחושה שבגלל שאני צעירה יחסית (בת 37) הרופאים לא לוקחים את העניין הזה מספיק ברצינות. אני חוששת עוד יותר בגלל הקרישיות יתר ויש לי ילדים קטנים ואני ממש מפחדת שבגלל שמפספסים משהו חס וחלילה יקרה לי.
חברים לעבודה מייעצים ואומרים שאולי צריך מדלל דם בגלל הקרישיות וכל אחד נותן עצות אבל אני מעוניינת בחוות דעת מקצועית רצינית וטיפול בבעיה.
אשמח מאוד להמלצתכם. אני ממש חוששת כי אני כבר יומיים ככה עם בעיות בדופק וזה עושה אותי מאוד לחוצה.
תודה רבה
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות בקצב הלב - דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/07/2016תאור הבעיה שלך מאוד כללי כמו השיחות שלך עם חברייך לעבודה.
זה ודאי אינו מאפשר לי התיחסות מקצועית לבעייתך. מציע שתפני לקרדיולוג עם כל הניירת. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)