בעניין כאב בחזה, עייפות ובדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין כאב בחזה, עייפות ובדיקות דם
    עלמה
    06/09/2016

שלום רב
    מזה כמה ימים יש לי כאב, מעין גוש בחזה, מצד שמאל סמוך למרכז הגוף, ואני ממש תשושה, עם כאבים במקומות נוספים בגוף. במיון ערכו לי אקג, צילום חזה ובדיקות דם. האקג הראשון היה עם היפוך גלים, והרופאה הניחה שהוא נעשה לא נכון, עם היפוך לידים. שתי בדיקות האקג הנוספות, בערב ובבוקר (נשארתי להשגחה) היו תקינות.

תוצאות בדיקות הדם החריגות מעט

C-reactive protein 19.37
    Phosphorus 4.50EOS abc 0/74
    WBC 12.32

הופניתי להמשך בירור בקהילה, אבל הרופאה שלי בחופש ואני חוששת כי מרגישה ממש לא טוב.

אשמח לעצתכם, האם הבדיקות הללו ( הרופא לא התייחס אליהם, אמר שהכל תקין) מחייבות בירור מהיר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה פרטים על גורמי סיכון

עלמה
    06/09/2016

אני בת 57 125 ק"ג, לא מעשנת, יתר לחץ דם, תת פעילות בלוטת התריס ואסתמה.
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה פרטים על גורמי סיכון - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    06/09/2016

אם שחררו מביה״ח כנראה אין דחיפות. בכל זאת מציע שתפני תחילה לרופא המשפחה, שלך או מחליף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עלמה
    08/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו