האם עוזרר מותר לנערה צעירה?והאם יכול לעזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עוזרר מותר לנערה צעירה?והאם יכול לעזור?
    ויק
    08/09/2016

היי , אני לא מזמן נהייתי בת 20 וכבר שמתי לב שמגיל 13 הלב שלי דופק מאוד מהר ושאני קמה מישיבה הכל שחור בעיניים לכמה שניות וחוזר , אני גפ עוסקת בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית , שזה מאוד חשוב לי , בגיל 18 בדקתי את העניין שהתחלתי להרגיש חרחור כזה בלב פעם ב.. והרופא בדק לי סינוס טכיקרדיה בדקתי מבחן ריצה הכל יצא מצויין בריצה היה 190 פעימות לב והכל עבר מצויין, הבעיה היא שאני מתאמנת , ואני מרגישה את הפעימות לב שלי וכאשר אני מתרגשת החזה מתחיל לכאוב מאוד ביחד עם הנשימה ולמתאמנים הלב אמור לפעום 60 בדקה ואצלי במנוחה ממוצע הוא 80-85, אני אוכלת מאוד בריא בחיי ולכן לא מוכנה בחיים לקחת תרופות, קראתי שיש צמח בשם עוזרר hawthorn שעוזר בפילפיטציות ומחזק את הלב (ובקיצור נקרא מזון הלב) אך קראתי שלילדים ונוער אסור , אני בגוף ובהכל נראית ממש כמו נערה בת 14 קטנה ולא מפותחת בכלל , אני לא יודעת האם לקחת אותו או לא ?? והאם יש סיכוי שאמות מוקדם באי ספיקה לבבית מרוב הטכיקרדיה ? תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם עוזרר מותר לנערה צעירה?והאם יכול לעזור? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/09/2016

זה לא הפורום הנכון
    מציע שתפני לפורום רפאת ילדים / אלטרנטבי וכדומה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו