אי לקיחת תרופות ואוטם שריר הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי לקיחת תרופות ואוטם שריר הלב
    אורח
    16/09/2016

שלום רב. בחודש מאי 2014 התגלה אצלי לחץ דם גבוה. הוצעה לי תרופה וסירבתי לקחת. בחודש אוגוסט אותה שנה התגלה כולסטרול גבוה. הוצעה לי תרופה וסירבתי לקחת. בסוף חודש דצמבר אותה שנה עברתי התקף לב. האם לדעתכם ההתקף היה נמנע אילו הייתי נוטל את התרופות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי לקיחת תרופות ואוטם שריר הלב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    17/09/2016

מניעה של טרשת עורקים / התקף לב מתבססת על טיפול ארוך תווך.
    במיקרים מסוימים הפסקה של תרופות כמו אספירין ודומיו יכולה לגרום להתקף לב בתווך הקצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת ברשותך

אורח
    17/09/2016

אם ישנם גורמי סיכון רבים שבידיעת הרופא, כמו חרדה ומתח נפשי, יל"ד כולסטרול גבוה ועודף משקל. האם יש אמצעים מקובלים למניעת אוטם שריר הלב חוץ מתרופות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    17/09/2016

שילוב של אורח חיים בריא ותרופות לבטח במצבך אחרי אוטם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו