לחץ לא מאוזן לאחר הפסקת בלו ברלין 80 מג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ לא מאוזן לאחר הפסקת בלו ברלין 80 מג
    גלית
    03/01/2017

אני בת 51 מזה מספר שנים סובלת מלחץ דם גבוה וכן ממחלה אוטואימונית בכבד אני נוטלת פרקינסון ואימורן לפני שנה וחצי עברתי אורי מוחי חולף שלא השאיר סימנים בעקבותיו עברתי הולטר לב שיצא תקין והולטר לחץ דם שהראה שיש לי שום משימה בשינה יש לי מכשיר ואני גם מטופלת בתרופות של סלו דרלין 80מג ורמיפריל 5 מג לחץ.דם היה מאוזן עם עליות קלות לפני חודש החלטתי להפסיק סלו דראלין כי חשבתי שהוא גורם להשמנה רפואת המשפחה ידעה היא רק אמרה לשים לב שיכולה להיות.עליה בלחץ הדם היא לא אמרה לי שצריך להפסיק בהדרגה כעבור חודש לחץ.הדם עלה ל195\115 בלילה ועכשיו הוא 160 170 \100 רפואת המשפחה אמרה לי לחזור לברלין והוסיפה לי אמלודיפין 5 מג ורמיפל 5,מג אני לוקחת מאתמול את שלושת הכדורים לחץ דם נשאר על 160:\100 וכאב ראש מאוד חזק כמה זמן לוקח ללחץ.דם להתאזן ולחזור לעצמו אני מאוד סובלת לא מתפקדת. סובלת מכאב ראש כאב עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ דם

ד``ר רוברט הפנר
    04/01/2017

יש פורום של בעיות לחץ דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו