pcsk9 האם מסיגה טרשת עורקים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• pcsk9 האם מסיגה טרשת עורקים?
    עמית אלתם
    22/01/2017

אני חולה לב ותיק מטופל בסטטינים ואספירין ,עושה כושר ומקפיד על תזונה סבירה, ldl כ70 פלוס קצת , הקרדיולוג שלי מרוצה ,אני לא, כי הרובד הטרשתי אומנם לא רץ כבעבר אך עדיין טיפ טיפה מתקדם .
    לפני שנתיים הציעו לי בבית חולים להצטרף לניסוי בpcsk9 cn במקום סטטינים ,הקרדיולוג שלי התנגד ,לכן לא הצטרפתי,
    עכשיו שמעתי שיש סוג של ניסוי ביחד עם הסטטין ,האם השילוב הראה בניסויים שהרובד הטרשתי נסוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    pcsk9 האם מסיגה טרשת עורקים?

הוספת תגובה

• pcsk9

ד``ר רוברט הפנר
    23/01/2017

כנראה שכן, מקווים. אין עדיין הוכחה לכך.
    המחקרים עדיין ״רצים״.
    כל המחקרים היו בתוספת לסטטינים ולא במקום.
    יש לי מטופלת שבמחקר הגיעה ל LDL..... 9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2014 דר גביש בוולפסון הציע pcsk9 במקום סטטין

עמית
    24/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pcsk9

ד``ר רוברט הפנר
    24/01/2017

גם אני מציע. אגב לכולם. זריקה אחת פעם בשבועיים או חודש. הפחתה דרסטית ב LDL , נקווה שגם מפחית תחלואה.
    לכן כל עוד אין הוכחה כזאת ואם אין תופעות לוואי לסטטינים ההמלצה היא בנוסף לסטטינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו