חרדה או תעוקת לב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה או תעוקת לב?
    ענבל
    12/02/2017

שלום,
    אני בת 29.ללא בעיות לב,לא נוטלת תרופות, כן סובלת מעודף משקל אבל כרגע בתהליך של ירידה.אני סובלת כבר שנים מחרדה והתקפי חרדה/פאניקה.התסמינים הלכו והחמירו,ובאופן מדאיג דומים מאוד לתסמינים של תעוקת חזה מה שממש מדאיג אותי.ניגשתי לרופא המשפחה והוא טוען שבדיקות הדם תקינות,ועלי רק להוריד במשקל ולטפל בחרדה.נשלחתי לבצע בדיקת אקו והולטר אך אני בינתיים מפחדת שאכן ומדובר בתעוקת לב.האם לגשת בהקדם למיון לביצוע בדיקות נוספות או להקשיב לרופא?....בבקשה עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה או תעוקת לב?

הוספת תגובה

• בגילך יותר סביר שזאת חרדה

ד``ר רוברט הפנר
    13/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה,רק

ענבל
    13/02/2017

בזמן שקראתי קצת על תעוקת חזה,כתוב שגם עודף משקל ומתח נפשי יכולים לגרום לזה להתפתח. אני בעלת עודף משקל,ובמתח נפשי קשה בתקופה האחרונה,מה הסיכויים שאני סובלת מזה?האם ניתן לאבחן את זה גם באמצעות בדיקות דם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין מענה..?

ענבל
    14/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו