שאלה לגבי Early repolarisation

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי Early repolarisation
    אסי
    21/02/2017

שלום רב,
    אני בן 33 בריא בד"כ.
    שמתי לב באקג שבערוץ III ודומיו, בפעימה, כשזה עולה ויורד, אז לקראת סוף הירידה יש שבירה קלה כלפי ימין, או לחילופין מין גל קטן מאוד שעולה מילימטר ואז יורד לקו הבסיס.
    קרדיולוג באינטרנט אמר לי שזה יכול להיות בעל משמעות שנקראת Early repolarisation. כמו כן, יש לי תבנית
    high take off , רציתי לדעת האם זה אותו דבר. והאם יש לזה משמעויות? האם זה מסוכן או משהו כזה?

תודה מראש. מצרף קובץ תמונה של אקג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי Early repolarisation

הוספת תגובה

• אותו דבר. חסר משמעות

ד``ר רוברט הפנר
    21/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אסי
    21/02/2017

אשמח אם יש באפשרותך למחוק את הפוסט הזה, היות ובלי שימת לב צירפתי את התרשים אקג עם השם שלי מבלי למחוק אותם.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אסי
    21/02/2017

קראתי באינטרנט שהמוטציה הגנטית הזו מעלה את הסיכון ל sudden cardiac death חלילה.
    האם זה נכון? והאם רלוונטי לפי התרשים שהעלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו