מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי st בקיר קדמיאפי22/03/2017
שלום. אני בת 30 ואתמול הייתי בביקורת אצל קרדיולוג ובדף סיכום כתוב שינוי st בקיר קדמי. לא כתוב איזה שינוי וכמה. אני נורא דואגת . הרופא אמר שזה לא משהו נוראי. הרופא אמר לי להגיע לביקורת בעוד שנה. אשמח בבקשה לדעת מה זה אומר , מה ניתן לעשות והאם זה חמור מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד רוט22/03/2017במידה והקרדיולוג שראה את האקג אמר שזה לא משהו נוראי אני מאמין שכך הוא. מבלי לראות את האקג בעצמי איני יכל לחוות דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לשלוח לך את האקג במייל?
אפי22/03/2017תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט22/03/2017אפשר להעלות אקג סרוק כקובץ לפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובץ עם א.ק.ג
אפי23/03/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט23/03/2017באקג נראים היפוכים של גלי T בחיבורי חזה לדעתי כדאי לבצע אקו לב לודא שתפקוד חדרי הלב הימני והשמאלי תקינים.
שאלה:
האם את סובלת מדפיקות לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה וקובץ א.ק.ג נוסף
אפי23/03/2017כשיתי אקו לפני כשנה וחודשיים והכול יצא תקין.
יש לציין שהא.ק.ג נעשה בישיבה מלאה כי אני מרותקת לכסא גלגלים. האם זה משפיע?
עד אתמול לקחתי כדור קרדילוק 1.25 ומאז הביקורת הרופא העלה לי ל2.50. הדופק שלי עם קרדילוק 1.25 נע בין 80-100.
אני מצרפת גם א.ק.ג שעשיתי לפני חודשיים שתוכל להשוות.
אני נורא דואגת למרות שהרופא אמר לי לבוא לביקורת רק בעוד שנה . אשמח להסבר על השינוי בין הא.ק.ג והאם זה מסוכן
פרופ` דוד רוט23/03/2017האקג הזה דומה לקודם
תנוחת ישיבה עלולה להשפיע על תבנית האקג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אפי23/03/2017אז צריך לבצע שוב אקו למרות שנעשה לפני כשנה? מה זה אומר השינוי הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט23/03/2017ממליץ לחזור על אקו בכל זאת לודא שאין שינוי.
תמונת האקג יכולה להיות חסרת משמעות אך עלולה לנבוע ממחלת שריר של החדר הימני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ק.ג נוסף בשכיבה
אפי30/03/2017אז עדיתי א.ק.ג נוסף והפעם בשכיבה.. אני מצרפת אותו כאן.
האם מראה משהו אחר מהא.ק.ג בישיבה?.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד רוט אשמח לקבל תגובה לא.ק.ג תודה רבה
אפי02/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקג
פרופ` דוד רוט02/04/2017האקג הנוכחי בשכיבה מראה שינויים הרבה יותר קטנים בגלי T לעומת האקג הקודם בישיבה. באקג הנוכחי השינויים לא נראים משמעותיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)