שלום לרופאים שאלה בנושא קרדיולוגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לרופאים שאלה בנושא קרדיולוגיה
    משה
    15/04/2017

לפני כחצי שנה בעקבות כאבים בחזה נשלחתי לבצע אקו סטרס במאמץ שיצא תקין ועכשיו הכאבים חזרו שוב מזה כשלושה שבועות ביצעתי אקג פעמיים שהאחרון אתמול ויצא תקין כמו כן אני בשלבי גמילה מסיגריות משום שיש לי במשפחה עבר של אירוע לב אבא שלי עבר בגיל 44 אני בן 37 רזה ldl 129 ldh55 וnhdl 140 כמו כן אני אדם חרדתי מאוד איזה עוד בירור אני צריך לעשות כמו כן פרופסור רוט איך אני מגיע אלייך באופן פרטי אני מאיזור כפר סבא תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה שאני מקפיץ

משה
    15/04/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ` דוד רוט
    18/04/2017

כדי למנוע התקף לב צריך להמנע מעישון ולטפל בכל גורם סיכון אחר אם קיים.
    בדיקות כמו אקו מאמץ ואפילו צנתור לא מונעות התקף לב אלא רק אומרות מה מצב עורקי הלב בזמן הבדיקה. לכן ברור שאתה צריך טיפול בגורמי הסיכון לא ברור אם צריך כעת עוד בדיקת הדמיה.
    לקביעת תור פרטי למרפאתי בגבעת שמואל יש להתקשר 053-9956392
    במידה ואתה מבוטח מכבי ניתן לקבוע תור רגיל דרך מוקד מכבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    16/04/2017

כדי למנוע התקף לב צריך להמנע מעישון ולטפל בכל גורם סיכון אחר אם קיים.
    בדיקות כמו אקו מאמץ ואפילו צנתור לא מונעות התקף לב אלא רק אומרות מה מצב עורקי הלב בזמן הבדיקה. לכן ברור שאתה צריך טיפול בגורמי הסיכון לא ברור אם צריך כעת עוד בדיקת הדמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו