בעית קצב מתמשכת - פעימה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית קצב מתמשכת - פעימה מוקדמת
    רחלי
    02/05/2017

שלום,
    אני בת 29 ולפני חצי שנה אובחנתי עם פעימה מוקדמת וקצב לב מעט מהיר, הייתי מרגישה פעימות מוקדמות וקצב מהיר לפרקים במשך היום. העניין נמשך שלושה חודשים והפסיק. לאחר חודש וחצי בערך זה חזר, רק חזק יותר ולמשך כל היום ללא הפסקה. בנוסף הצטרף לזה מן תחושת כיווץ מעיקה לפעמים בבטן העליונה שגורמת לי לרגע קצת "לאבד נשימה". בנוגע לקצב המהיר - רק לפרקים במשך היום אבל מכיוון שהפעימה המוקדמת חזקה יותר אני מרגישה כאילו הלב שלי עוד רגע "יוצא מהחזה" לפעמים. רקע עם עוזר - לא צורכת קפאין, מעט מאוד אלכוהול, מעט מאוד סגריות, צורכת ריטלין 10-30 l.a מזה 6 שנים כמעט כל יום. ללא היסטורית מחלות לב משפחתיות
    כעת השאלה, האם עליי להיות מודאגת או להמשיך לחכות שיעבור או לחיות עם זה ככה? יש בתיאור משהו חריג ששווה להטריח בשבילו?
    תודה מראש
    רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    03/05/2017

פעימות מוקדמות אינן מסוכנות לכן אין חובה לטפל בהן. במידה והן גורמות לסמפוטמים משמעותיים ניתן לטפל בהן לשם כך יש לפנות לקרדיולוג
    כדאי להפסיק לעשן לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו