אבחון תוצאות אשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון תוצאות אשמח לתשובה
    מאיר
    07/05/2017

בין 32 ספורטאי ..ברקע DEXACARDIA כול המערכות בצד השני הופנתי להולטר ואלה התוצאות .קצב בסיסי קצב סינוס מהירות מינימלית 43 לדקה מהירות מקסימלית 103 לדקה מהירות ממוצעת 64 לדקה .הפרעות קצב חדריות VPCS בין השעות 14:00_ל 16:00 נצפו סהכ" 125VPCS במשך הבדיקה נצפו 21 VENTRICULAR COUPLETS עמ8:9 נצפו 9קטעי NONSUSTAIED V.T בני 3עד 9 פעימות במהירות בין 100 ל118 לדקה עמ 5:8 משני מוקדים ..הפרעות קצב על חדריות APCS : לא נצפו ...הפרעות הולכה :לא נצפו ..שינויים משמעותיים בקטע ST לא נצפו ..הערות סיכום: ( קצב סינוס מהירות מקסימלית 103 פעימות לדקה מהירות מינימלית 43 פעימות לדקה .מהירות ממוצעת 64 פעימות לדקה עם מרווחיR_ R עד 1.5 שניות עמ 4 5 נצפו קטעי סינוס אריתמיה אשמח לתשובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון תוצאות אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    08/05/2017

ההולטר מראה הפרעת קצב חדרית קצרה כדי לברר אם יש לה חשיבות יש לפנות לקרדיולוג להערכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאבחון תוצאות אשמח לתשובה

מאיר
    08/05/2017

שלום לך פרופסור דוד ותודה על התשובה ..מה שכן ביאס אותי מיכווון שאני ניקרא [מום מולד בגלל שכול המערכות בצד השני ] מה שכן שהייתי מאושפז שבוע בבית חולים לניאדו ובמשך חמישה ימים הייתי עושה להם כול יום הפרעות קצב של כמה רגעים ואז חוזר להיות רגיל המנהל מחלקה והאחיות כבר לא היתרגשו מימני מיכוון שהמנהל אמר לקדיולוגית שיכול להיות שאים זה הוא חי שנים ויש לציין שהגעתי לשם מיכוון שהייתי ממש מקורר וא.ק.ג יצא לא תקין בבדיקת מאמץ מול המנהל הכול היה תקין מה שכן היתחלתי ליטול קרדילוק 2.5 האם אני הצטרך תמיד לקחת את הכדור הזה ??... [ומיותר לציין שאני מתאמן כול יום בעצימות גבוהה ולא מרגיש חס וחלילה איזה משהו ..]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו