האם מדובר בבעיית לב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בבעיית לב?
    אנונימי
    17/05/2017

שלום לכם! אשמח לקבל תשובה ביחס לאימי. אמא מרגישה אזור השבועיים שלושה שמידי פעם יש לה חולשה מלווה בתחושה שכמעט מתעלפת+ הרגשת דפיקות לב ללא כאבים (דבר זה נמשך שניות מועטות בלבד). היא הלכה לרופאת משפחה ועשו לה א.ק.ג. והבידקה יצאה לא טוב. חשבו שמדובר הפרעת קצב ולבסוף שללו דבר זה. חשבנו שמדובר אולי בבעיה בבלוטת התריס אך תוצאות המעבדה הראו שהיא בסה"כ תקינה. שלחו אותה להולטר וקרדיולוג. השאלה שלי היא מה יש לאמא שלי? אני ממש אשמח לכיוון. אני ממש לא רגועה. תודה רבה על כל דבר שתענו מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מדובר בבעיית לב?

הוספת תגובה

• האם מדובר בבעיית לב?

אנונימי
    17/05/2017

דרך אגב בא.ק.ג מצאו שיש לאימי LBBB- האם זה מסוכן? תודה מראש על תשובותיכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בבעיית לב?

אנונימי
    21/05/2017

אשמח לתגובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    21/05/2017

לא ניתן לשלול בעית לב במסגרת פורום אנטרנטי. אין מנוס מפניה לקרדיולוג שיתרשם ויפנה לבדיקות אם צריך.
    LBBB הוא פעמים רבות ממצא מקרי חסר משמעות אך לעיתים מצביע על בעית לב לכן בכל מקרה שמתועד LBBB לראשונה צריך הערכה קרדיולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בבעיית לב?

אנונימי
    21/05/2017

פרופ' תודה קודם כל על תשובתך המהירה.
    אני יודעת כי לא ניתן מענה בפורום אינטרני, אבל האם לדעתך יש בעיה רצינית? אמא שלי היא כל חיי ואני דואגת לה.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו