מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות - התייעצות במספר כיווניםאבי18/06/2017
שלום
בן 34
מזה 4 שנים אני מרגיש עייפות(שיכולה להופיע גם בבוקר לאחר שינה מספקת),חוסר ריכוז,בעיות זיכרון,חוסר אנרגיה.לפני 4 שנים התגלה מחסור B12 ומאז ועד היום אני לוקח את תוסף התזונה כך שערכיו הם בנורמה.במסגרת בירור ל B12 נמוך בוצעה בדיקת גסטרין והתגלה גבוה.עברתי 2 גסטרוסקופיות שהציגו מצב של גסטריטיס אטרופית אוטואימונית (HP שלילי - אין נוכחות חיידק הליקובקטור פילורי).עד היום לא הוצע טיפול כלשהו לגסטריטיס חוץ מלהמשיך ליטול B12 עם הפסקות ובדיקות דם שגרתיות.חוץ מזה שאר בדיקות הדם תקינות (אלקטרוליטים,ספירת דם,TSH - הכל תקין לפי שעה).עברתי לפני כמה שנים MRI מוח היות ולכל התסמינים התווספו גם זרמים בכל הגוף,לחץ ברגליים וחוסר יציבות בהליכה.ה MRI יצא תקין ולפי שעה אין עדות לממצא נוירולוגי יוצא דופן.לפני כמה שנים עברתי גם אקוקרדיוגרפיה חיצונית (אקו לב) והולטר היות ורופא המשפחה מצא סינוס ברדיקרדיה ובנוסף אני מרגיש כמו דופק בצוואר מצד שמאל ופלפטציות - 2 הבדיקות יצאו תקינות.הייתי אצל קרדיולוג לאחר 2 הבדיקות הנ"ל ובדיקתו יצאה תקינה.הל"ד שלי בגדר הנורמה,אמנם הדופק די איטי (45- 50) ועל אף שאני הולך לחדר כושר ועושה ספורט איני בטוח שזה נורמלי עבורי.בינתיים עושה רושם שהדופק הנמוך לא אחראי על הסימפטומים אותם מציג.
בנוסף אציין שמצבי הנפשי תקין לחלוטין - הבעיה אינה נפשית (נבדק הכל בסדר).
אשמח לקבל ייעוץ ואולי כיוונים בדיקה נוספים הקשורים לקרדיולוגיה ו/או אולי תחומים נוספים שעליי לפנות להמשך בירור.
מצ"ב תוצאות הולטור לפני שלוש שנים ואקו לב לפני שנתיים - שיצאו תקינות בזמנו.
תודה
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיוונים
ד``ר רוברט הפנר19/06/2017לדעתי בעייתך לא תפתר בפורום אינטרנטי.
בכל מקרה מתאורך הבעיה אינה קרדיאלית
בהצלחה בהמשך
דר׳ רוברט הפנר
מרפאת מומחים - קניון גבעתיים
037323311* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
אבי21/06/2017אני מרגיש לעיתים קרובות כמו דופק בצד השמאלי של הצוואר ובנוסף כאילו הראש זז מעט במנוחה והתזוזות של הראש מסונכרנות עם הדופק. האם יש השערה כלשהי ממה זה נגרם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיוונים
ד``ר רוברט הפנר21/06/2017הראש לא זז בסינכרון עם הדופק בצוואר.
אתה צריך לטפל בתחושות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר שני
אבי02/07/2017שלום,
מצ"ב תוצאות הולטר שני.
הרופאה המפענחת מציינת שיש חשד לדום נשימה בשינה.
אזכיר שוב שאני מרגיש עייפות לאורך היום ולעיתים אף מתעורר עייף,תחושה שעומד להתעלף במהלך היום,קושי רב בריכוז ,חוסר פוקוס ובעיות זיכרון.בנוסף לפעמים מתעורר באמצע הלילה ממחנק.רופא משפחה המליץ ייעוץ של קרדיולוג והפנייה למכון שינה.
האם הסינוס ברדיקרדיה שבמשך היום ולא רק בלילה קשורה למצב של SLEEP APNEA ? עד כמה שידוע לי איני נוחר לכן האבחנה של SLEEP APNEA לא ברורה במקרה הזה.
לאור כל האמור לעיל אשמח לקבל את התרשמותך לגבי כיווני בדיקה נוספים/אבחנות אפשריות.
תודה
אבי
תוצאות הולטר :
אורך ההקלטה: 23 בשעות
תאריך פענוח:28.06.2017
סכום_פיענוח
NORMAL BEAT TOTAL...: 79242 ABERRANT TOTAL......:
PREMATURE NORMALS...: PREMATURE ABERRANTS.:
SVTS................: COUPLETS............:
TRIPLETS............:
SALVOS..............:
VTS.................:
BRADYCARDIA.........: 562 MAXIMUM HEART RATE..: 96
MINIMUM HEART RATE..: 34
MEAN HEART RATE.....: 54
DROPED BEATS........: QRS TOTAL...........: 79319
PAUSES..............: 134 PACED BEATS.........:
הערות_....._
משך הבדיקה: 23 שעות ו-57 דקות
קצב בסיסי: סינוס שנע בין 34 ל-96 לדקה (ממוצע 54)
04:09 הודגמו פאוזות בשעות הלילה-עד 3.8 שניות בשעה
הודגמו קטעים רבים של סינוס ברדיקרדיה - עד 22 לדקה בשעות הלילה
מומלץ יעוץ קרדיולוג בהקדם
מומלץ לשלול SLEEP APNEA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף להמלצה
ד``ר רוברט הפנר02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)