אני נוטל ציפרלקס וקיבלתי אנזיל ואופלדוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נוטל ציפרלקס וקיבלתי אנזיל ואופלדוקס
    ניב
    17/07/2017

שלום אני ציפרלקס 20 מג וקיבלתי למחלות מין ושתן אנזיל ואופלדוקס הרופא האורולוג טוען שאין מניעה ואני התווכחתי איתו שזה מסוכן וזאת אחרי בדיקות שעשיתי באינטרנט ... לקחתי בינתיים רק אנזיל כדור אחד 250 מג ואופלדוקס אחד... אני רוצה לעצור את האנזיל מחשש לבעיות לב והפרעות קצב האם זה מסוכן כבר שלקחתי כדור אחד? מתי אדע שהכל בסדר תוך כמה זמן? ועצוב שרופאים שהם לא קרדיולוגים לא יודעים להנחות את החולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד``ר רוברט הפנר
    18/07/2017

במחשב קופ״ח יש תוכנה שבודקת את האינטרקציות בין התרופות
    מציע שתתיעץ עם הרופאים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ דוד רוט יודע ומכיר את הכדורים

ניב
    19/07/2017

אשמח לתשובתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    19/07/2017

שלושת התרופות: ציפרלקס אזניל ואופלוקסצין עלולות להאריך מקטע QT ולגרום להפרעות קצב לכן השילוב שלהן לא מומלץ. אם אין מנוס ובשל בעיה רפואית חייבם לשלב אותן צריך לבדוק באקג את מקטע ה QT לפני התחלת הטיפול וכל מספר ימים במהלך הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו