כאבים קבועים בחזה וביד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים קבועים בחזה וביד שמאל
    אבי
    02/08/2017

שלום לרופאים אני בערך כמעט כשנה סובל מכאבים בחזה עם נטייה ליד שמאל התחלתי בירור קרדיולוגי שכלל אקו סטרס במאמץ לפני כ9 חודשים ושוב לפני כ3 חודשים שיצאו תקינים כמו כן ביום שבת האחרון הייתי במיון כי חשבתי שאני הולך לקבל אירוע לב עשו לי בדיקות שיצאו תקינות הייתי אצל הקרדיולוג שלי שהמליץ לי על צינתור וירטואלי משום שהכאבים לא מפסיקים ולאור גורמי הסיכון הרבים שיש לי עישון ואבא שקיבל אירוע לב בגיל 44 אני בן 37 בינתיים הקרדיולוג המליץ לי לקחת סטטין 40 וזה מה כולסטרול רע עומד על 129 וטוב עומד על 55 ברור לי שאני צריך להפסיק לעשן נרשמתי לסדנה ואני יום יום במלחמה עם עצמי משום שאני יודע שאני יורה לעצמי כדור ברגל אחרי המגילה שכתבתי אפשר עצתכם המלומדת כי אני לא יכול כל יום ללכת למיון תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה שהקופה תאשר את הצינטור הוירטואלי

אבי
    02/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר רוברט הפנר
    02/08/2017

אתה מטופל היטב ע״י הקרדיולוג שלך אז תמתין לצנתור הוירטואלי. בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו