מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי של תרופותעמנואל22/09/2017
שלום רב ושנה טובה,
אני גבר בן 70 לפני 17 שנה עברתי ניתוח מעקפים בעקבות התקף לב.
אחרי 7 שנים התחילה לי בעיה של דופק לא סדיר –"פרפור חדרים" –נעשה לי פעמיים תהליך של היפוך חשמלי (ההפרש בין הראשון לשני 5 שנים).
ב ב5 שנים אלה לקחתי תרופה בשם "מולטאק".
אחרי כ-5 שנים שוב סבלתי מדופק לא סדיר.
נעשה לי פעם שנייה היפוך חשמלי-ההיפוך נעשה בדרך הבאה קבלתי 24 לפני ההיפוך דרך הוריד כמות של 2500 מ"ג " אמיודקור ..."אחרי ההיפוך קבלתי שבוע ימים 6 כדורים היום " אמיודקור " –בשבוע השני 4 כדורים בשבוע השלישי 2 כדורים ושבוע אחרי עברתי לכדור אחד של " אמיודקור "-עד היום (חודש וחצי אני לוקח כדור 1).
התרופות שאני לוקח כיום הן: ,DUPLEX 10/160 MG
ATORVASTATIN 20 MG
EZETROL 10 MG
XARELTO 20 MG
יש לציין שעניין הדופק הסתדר.
שאלתי היא-אני סובל מתופעות לוואי מאוד קשות מאז השימוש בתרופה החדשה ( לצערי תופעות בלתי נסבלות מבחינתי-חיי הפכו לסבל למשל: בצקת באזור הקרסוליים , אדמומיות בפנים, רעידות בידיים וברגליים בזמן מאמץ ועוד...שאת חלקן אני מתבייש לכתוב בפורום .... ).
אימי ז"ל סבלה מפרקינסון האם יכול להיות שפרצה אצלי מחלת הפרקינסון?
האם רעידות אלו הן תופעות לוואי מוכרת?
מה עלי לעשות? חיי הפכן לסבל-במשך 17 שנה כל התרופות שלקחתי לא גרמו לי לסבל הנוכחי.
האם ישנם תרופות אחרות שיכולות לעשות את העבודה ללא תופעות לוואי קשות כאלה –במקום אמיודקור -ממשפחה אחרת?.
בברכת תודה מראש על כל התייחסות , שנת בריאות עמנואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
ד``ר רוברט הפנר22/09/2017לא הבנתי
הפרוקור היא התרופה החדשה וכמה זמן אתה מטופל בה?
בדופלקס 160/10, האמלודיפין 10 מג׳ יכול לגרום לבצקות בשכיחות גבוהה גם אם אתה מטופל בתרופה שנים.
לא מוכרת לי תופעת לוואי של פרקינסון עם התרופות שאתה נוטל
לתופאות הלוואי שאתה מתאר למשל לגבי האודם בפנים תתיעץ עם רופא עור. רעד, עם נוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי
עמנואל22/09/2017ראשית תודה!
בפרוקור אני משתמש חודש וחצי ומאז תופעות לוואי בלתי נסבלות.
האם ישנם תחליפים? שיעשו את העבודה ?
האם המצב של הבצקות תקין?
להמשיך להשתמש בתרופות שגורמות לכך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
ד``ר רוברט הפנר23/09/2017ישנן תרופות נוספות מלבד פרוקור הבחירה תלויה גם בתפקוד הלב.
לגבי הבצקות, אם חדשות זה אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)