האם כדאי לעשות עוד בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לעשות עוד בדיקות
    מרים
    05/06/2007

תודה רבה דר רוברט הפנר , אבל אני עדיין לא יודעת האם כדאי לעשות עוד בדיקות ומה הן?
    אני מרגישה לפעמים דפיקות לב מהירות מאוד,דופק לא סדיר וזה גורם לי לתחושת עייפות,חולשה,ומתקשה ללכת אפילו כמה מטרים (זה קורה לי כשאני יושבת או נחה לא בגלל שום מאמץ).עשיתי אקו לב והיה תקין וגם מבחן מאמץ תקין.אני עושה פעילות גופנית (הליכה מהירה) 5 פעמים בשבוע למשך שעה ולא מרגישה בשום כאבים או עייפות !!אז האם יש הסבר ??ומה זה בכלל APC 67 במשך בדיקת ההולטר 48 שעות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הולטר

ד``ר רוברט הפנר
    05/06/2007

מרים שלום,
    על פי הבדיקות שבצעת וממצאי ההולטר את יכולה להיות שקטה. לפעמים פעימות מוקדמות גורמות לתחושה לא נעימה ולפעמים יכולות להיות הפרעות מהירות בקצב הלב, שאינן מסכנות אותך אבל גורמות לתחושה לא נעימה. במקרה כזה ישנם טיפולים תרופתיים וגם אחרים, אבל ליעוץ באינטרנט מגבלות משלו, לכן אני ממליץ לך לפנות שוב לקרדיולוג.
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו