פלפיטציות עם קושי נשמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלפיטציות עם קושי נשמה
    קטרינה
    19/11/2017

שלום.ביום שישי בזמן האימון בחדר כושר פתאום הרגשתי פלפיטציות עם קושי נשימה.שעטן דופק הראה דופק בין 160 ל 220 כשבדרך כלל אני מגיעה באימון לדופק 140 בממוצע. ישבתי על ספסל וזה לא נרגע במשך 10 דקות. הובאתי באמבולנס למיון.עשו לי כל מיני בדיקות..אקג ראשון הראה שיש איזו בעיה,אקג שני(לאחר כמה שעות הראה שהכל תקין. אחרי 8 שעות שוחררתי עם המלצה לעשות הולטר אקג ואקו לב במאמץ. מה היה לי?וממה זה נובע?.אם הבנתי נכון באקג ראשון היה לי היפוך גלי טי.מצורפת תמונה.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלפיטציות עם קושי נשמה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    19/11/2017

דופק באזור 200 מחשיד להפרעת קצב. כאשר הגעת למיון הדופק היה בערך 100 לפי האקג כלומר אם היתה הפרעת קצב היא חלפה עד שהגעת למיון.
    כדי לאבחן את הבעיה יש לתעד אקג בזמן סמפטומים לכן יש לבצע את הברור שמליצו במיון ואם לא יעלה על הבעיה ניתן לקבל מכשיר לופ רקורדר למשך חודש או יותר שמאפשר תעוד קצב לב בזמן סמפטומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו