קפיצה קטנה שאיני יודע מה משמעותה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצה קטנה שאיני יודע מה משמעותה
    דני
    04/12/2017

רשמתי כבר בהודעה הקודמת וצירפתי תמונות של האקג, לא יודע מאיזו סיבה נמחק או שמחקו, מצרף תמונה אחת מלאה של האקג אם אפשר לשים לב ל V1 יש שם קפיצה קטנה שאיני יודע מה משמעותה, אגב האם יכול להיות שהאחות שחיברה אותי למכשיר האקג במצב שכיבה והתחילה לחבר לי את כל החוטים , נראה לי שבמהלך הבדיקה אחד החוטים שהיה קרוב למרכז החזה לא היה הדוק כמו כל השאר, הרגשתי שכולם מחוברים בלחץ אוויר כזה וזה שהיה קרוב לחזה היה סוג של רופף אבל האחות שמה את ידה עליהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    04/12/2017

האקג מראה קצב לב תקין עם ציר ימני שככל הנראה נובע ממיקום לא נכון של חיבורי הגפיים. פרט לכך האקג תקין . הקפיצה ב V1 היא מסיבה טכנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו קודם כל תודה על תשובה כזאת מהירה

דניאל
    04/12/2017

מה זאת אומרת ציר ימני? באמת תודה לך , כיף שיש כזה פורום שמתייחס לאנשים עם לחץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו