כאבים בחזה ובלסת אחרי אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה ובלסת אחרי אכילה
    ענבל
    05/01/2018

שלום דר אני בת 32 בריאה בדרך כלל עם היסטוריה של בעיות לב במשפחה. בחצי שנה האחרונה החלו התקפי ריפלוקס חדים אחרי אכילה וכאבים בצד שמאל של החזה עם כאבים בלסת יש לציין שאני סובלת מתסמונת מפרק הלסת צילום ריאות תקין א.ק.ג לפני מספר חודשים תקין וקצת קשה לי לנשום בשעת מאמץ האם יתכן שמדובר בבעיה לבבית? בדיקת גסטרוסקופיה תקינה וגם קולונסקופיה תקינה איזה בדיקות עלי לעשות? האם יש סיבה להילחץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    05/01/2018

אם הכאבים בחזה מופיעים רק בזמן אכילה ולא בזמן מאמץ לא סביר שמדובר בבעית לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך כאבים בלסת ובחזה

ענבל
    05/01/2018

ראשית תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי
    הכאבים מופיעים בלי קשר למאמץ אבל לא רק אחרי אכילה הגם בשעת לחץ האם זה נורמלי? יש לציין שאני מאובחנת עם פיברומיאלגיה ויש לי כאבים חזקים מאוד בכל שרירי פלג הגוף העליון האם בשעת לחץ יכול להופיע כאב בחזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    05/01/2018

מתח נפשי יכל לגרום לכאבי חזה, אבל לפני שמניחים שהסיבה היא מתח נפשי צריך לשלול בעיה אחרת, לכן צריך לפנות לרופא המשפחה שיתרשם ויחליט אם יש צורך בברור רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו