המבחן נפסק עקב הגעה לדופק מקסימלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המבחן נפסק עקב הגעה לדופק מקסימלי
    פרופ` דוד רוט
    07/01/2018

כרגע סיימתי מבחן מאמץ, והנה כמה תוצאות -
    המבחן נפסק עקב הגעה לדופק מקסימלי.
    (צילום נוסף בהודעה שנייה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות מבחן מאמץ

מתעניין
    07/01/2018

מה זה ST LEVEL? האם נראה משהו חריג בתוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    07/01/2018

הבדיקה מראה יכולת מאמץ טובה, כדי לפענח את תוצאות הבדיקה צריך לדעת האם לנבדק היו סמפטומים במאמץ כלומר כאבי חזה או קוצר נשימה. כמו כן צריך לבחון את תרשמי האקג בזמן המאמץ. אם היו בהם צניחות או עליות של מקטע ST זה מחשיד לאסכמיה כלומר הפרעה באספקת דם לשריר הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות מבחן מאמץ

סטודנט
    08/01/2018

תודה על המאמץ הרב שעשית כדי לקרא את הנתונים - נדמה לי כי שמתי אותם בגודל יותר מדי קטן... בכל אופן, לא היו לי סמפטומים, המבחן נעצר עקב הגעה לדופק המקסימלי(185, גיל 36), כשאני עצמי הרגשתי שיכולתי להמשיך עוד קצת. אני מאמין, כי אם לא היתי מגיע עם רצון עז להתרוקן(שתיתי הרבה מים לפני), אולי התוצאה ולחצי הדם היו קצת יותר טובים.
    מדובר ביותר מעשרה גרפים, שלא אוכל להביא כאן. אשים כאן רק את הגרף של Peak exercise

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו