סינוס טרטמיה ילד בן 5 דואגת מאודד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס טרטמיה ילד בן 5 דואגת מאודד
    אמא דואגת מאוג
    27/01/2018

שלום רב, בני בן ה 4 ו9 חודשים, משתעל יש לו ברונכיט ומקבל בטנזול וונטולין במהלך התקף השיעול. במהלך השינה אני תמיד בודקת שהוא נושם בסדר מעבר לזה שהוא בכה ולא היה נינוח בשנתו, מדדתי לו דופק מהיד שהראה דופק בין 70 ל 75, קיבלתי הפנייה למיון ילדים בגלל השיעול וחששתי שדוב הוא בקוצר, שם הדופק היה ממוצע 83 סטורציה 99, עשו לו אקג שהראה שיש לו סינוס ארטמיה qc 0.42, הם אמרו שהם לא מייחסים לזה חשיבות ולא נידבו לי מידע... אני מאוד דואגת מה עליי לעשות איזה בדיקות לעשות אני מאוד מפחדת...גם שבדקתי לו דופק שמתי לב שיש הבדלים בין קצה הפעימות לסירוגין.. אשמח לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    27/01/2018

סינוס אריתמיה זו תופעה שכיחה בצעירים ונחשבת בגדר הנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוס טרטמיה ילד בן 5 דואגת מאודד

אמא
    27/01/2018

דר תודה לך על ההרגעה, רציתי לשאול האם יש לתופעה זו השפעה בריאותית על חיי היום יום, לדוגמא הבן שלי מאוד פעלתן בגן ומשחק כדורגל עם חבריו לגן.. האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    27/01/2018

לא אין לסינוס אריתמיה משמעות זו תופעה הנחשבת בגדר הנורמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו