מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאה של האקו לב לא ברורהגדי08/02/2018
שלום ביצעתי אקו לב שהיה תקין לפני שנה וחצי אני בן 35 ובריא ללא ידע על בעיות חוץ מדכאון...
אני נוטל סיאליס כבר כמעט שנה לפני משגל בערך פעמיים בשבוע ...
בדיקת האקו לפני שנה וחצי הראתה רק אי ספיקה טריקוספידאלית מינימלית...אמרו לי לעשות שוב רק עוד 5 שנים אבל אני התעקשתי ועשיתי עכשיו שוב...
ועדיין אותו מצב של אי ספיקה מינימלית אך פתאום צצה בעיה אחרת של mild left ventricular hypertrophy
ואני לא מבין למה כי
Ivs יצא 0.9
ו lvpw יצא גם 0.9
מה שכן שמתי לב שלפני שנה וחצי וגם לפני 15 שנה בבדיקות יצאו
Ivs 0.9
ו lvpw 0.7
יכול להיות שהשינוי הזה בין 0.7 ל 0.9 ב ivpw מסמן לי על המחלה הזו פתאום?
אין לי לחץ דם ואין רקע במשפחה של הבעיה הזו...
אני לחוץ מאוד לא יודע כל כך מה לעשות... ולמה אמרו לי לעשות עוד 5 שנים ובגלל ההתעקשות שלי הנה יצא ממצא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד רוט08/02/2018עובי מחיצה של 0.9 סמ הוא תקין וכך גם דופן אחורית. אי ספיקה מינימלית של מסתם אינה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל חל שינוי ועיבוי
גדי09/02/2018יש להתייחס אליו? ולמה כצבו לי סובל מהיפרטרפיה חדרית קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט10/02/2018שינויים קלים בעובי הדופן יכולים להיות בתחום שונות מדידה בין בדיקות שונות. כמו כן יתכן שמדובר במגמה של התעבות הדופן. בכל אופן כעת עדין אין עיבוי פתולוגי לכן יש להמשיך במעקב - אקו בעוד שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ירידה בטסטוסטרון גורמת לזה?
גדי10/02/2018האם ירידה מסויימת בטסטוסטרון גורמת לזה? או שימוש תכוף בסיאליס? או בכלל שיפור כושר גופני? מה יכול לגרום לכךממה שאמרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט10/02/2018שתי הסיבות שהזכרת אינן קשורות לכך, הסיבה השכיחה ביותר היא לחץ דם גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הולטר לחץ דם יצא ש
גדי10/02/2018לחץ הדם שךי הממוצע הוא 125 על 74
אין לי לחץ דם...
ייתכן שנכנסתי לכושר וחל עיבוי? למרות שהכושר שלי לא ממש גבוה סהכ רץ 5 קמ בקצב של 8.5 קמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט11/02/2018אם כך תחזור על אקו עוד שנה. לבחון אם מדובר במגמה אמיתית או שונות בין מבצעי אקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבות לזה חוץ מיל"ד? אין הסטוריה במשפחתי
גדי11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט13/02/2018היפרטרופיה (עיבוי) של שריר הלב יכל להגרם גם על ידי מחלות מסתם ומחלות גנטיות שאינן שכיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)