כאבים בחזה זמן רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה זמן רב
    רחל
    18/02/2018

שלום, אני בת 36 בריאה בד"כ, נוטלת גלולות מרסילון כמה חודשים.
    יש לי כבר שלושה שבועות כאבים בחזה בצד שמאל, לעיתים מקרינים ליד, לפעמים גם מעט לגב, חלק מהזמן תחושה של מחנק בגרון וצורך לכחכח ולהוציא ליחה. ללא תחושת חולי, ללא שיעול. הכאב לא מחמיר בשעת מאמץ או בשיעול, ולא מחמיר כשלוחצים על המקום.
    בצעתי לפני יומיים אקג וצילום חזה שהיו תקינים. מעבר לזה הרופא לא הרגיש צורך לתת לי בדיקות נוספות, מה עלי לעשות? האם יש צורך לפנות למיון?
    תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה זמן רב

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר רוברט הפנר
    18/02/2018

הרופא שלך לא התרשם שמדובר בכאבים קרדיאליים.
    יש לך אפשרות לפנות לקרדיולוג להתרשמות נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - המשך שאלה

רחל
    18/02/2018

שלום, תור לקרדיולוג יכול להיות לי לעוד למעלה מחודש, כאב בלב לא דורש בירור מהיר יותר? האם זה שהרופא לא התרשם מהכאב שולל בעיה לבבית? האם אין מקום לערוך בדיקות נוספות? בייחוד שבדר"כ נוטים לזלזל בכאבים בלב אצל נשים יותר מאשר אצל גברים.
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

ד``ר רוברט הפנר
    18/02/2018

הכאבים שלך בחזה ולא בלב והצעתי לך לפנות לקרדיולוג. תור דחוף לקרדיולוג בדר״כ לא יותר מכמה ימים מה שיכולת כבר לממש בשלושה השבועות האחרונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו