מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בזרוע שמאל וזה לא בפעם הראשונהדניאל25/02/2018
שלום ! אני בן 34 מעשן כמעט חפיסה ביום, שותה בירה אחת ליום. לא עוסק בפעילות גופנית, עבודה בישיבה ואם צוואר כלפי מעלה, בדר"כ בריא, לפעמים יש לי כאבים בזרוע שמאל, כמו הקרנות כאלה, יותר קרוב שלריר של היד האחורית, כאילו מישהו מותח או מושך לי את היד, לא יודע להסביר בדיוק את סוג הכאב,אם הכאב מופיע ביום אחרי שינה הוא עובר, וזה קורה איזה יומיים ברצף לא לאורך כל היום, אלה בגלים, ואז עובר למשך תקופה ארוכה, חשבתי אולי זה כאב גב שמקרין ליד אולי לא מה שמדאיג אותי בכל הסיטואציה הזאת שאני מפחד שזה איזה שהיא בעיה לבבית, בעבר נבדקתי במבחן מאמץ לפני הרשמה לתחילת חדר כושר והיה תקין,,, חוץ מהכאב מזרוע אין יותר כלום לא לחץ בחזה, לא דופק מהיר לא קוצר נשימה לא הזעה, וזה לא חד פעמי מה הסיכוי לבעיה לבבית, אני בן אדם פראנואיד וכבר לא נעים לי לבוא לרופא, נראה לי כבר בדקתי כל דבר שאפשר אצלה, אפילו אקג עשיתי בעבר בגלל שהיו לי כאבים בחזה, נבדקתי והכל היה תקין, אגב מדי פעם אחרי מאמץ מינמלי אני מרגיש את הדופק באוזן שמאל והוא תואם לדופק שמדדתי ביד, אגב לפעמים ביחד אם הכאב בזרוע יש גם מדי פעם הקרנה לרגל אבל לא תמיד זה בא ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד רוט25/02/2018אם בזמן בדיקת המאמץ לא סבלת מכאבים ובדיקת המאמץ היתה תקינה לא סביר שמקור הכאבים הוא בלב. אבל אם תמשיך לעשן אתה מעלה את הסיכון שבעתיד תלקה במחלת לב לכן כדאי להפסיק לעשן ולבצע פעילות גופנית מתונה באופן יומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזרוע שמאל וזה לא בפעם הראשונה
דניאל26/02/2018תודה על התייחסותך המהירה, אתמול והיום כבר לא היו לי כאבים, אבל הבדיקה שעשיתי הייתה לפני שנה וחצי(בדיקת מאמץ+אקו)
, יכול להיות שזה מעייפות ? מתח נפשי? או עישון יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט27/02/2018אם בדיקת המאמץ היתה לפני שנה וחצי כדאי לפנות לקרדיולוג להבדק שוב כי יתכן שימליץ על ברור חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)