כאב בזרוע שמאל וזה לא בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בזרוע שמאל וזה לא בפעם הראשונה
    דניאל
    25/02/2018

שלום ! אני בן 34 מעשן כמעט חפיסה ביום, שותה בירה אחת ליום. לא עוסק בפעילות גופנית, עבודה בישיבה ואם צוואר כלפי מעלה, בדר"כ בריא, לפעמים יש לי כאבים בזרוע שמאל, כמו הקרנות כאלה, יותר קרוב שלריר של היד האחורית, כאילו מישהו מותח או מושך לי את היד, לא יודע להסביר בדיוק את סוג הכאב,אם הכאב מופיע ביום אחרי שינה הוא עובר, וזה קורה איזה יומיים ברצף לא לאורך כל היום, אלה בגלים, ואז עובר למשך תקופה ארוכה, חשבתי אולי זה כאב גב שמקרין ליד אולי לא מה שמדאיג אותי בכל הסיטואציה הזאת שאני מפחד שזה איזה שהיא בעיה לבבית, בעבר נבדקתי במבחן מאמץ לפני הרשמה לתחילת חדר כושר והיה תקין,,, חוץ מהכאב מזרוע אין יותר כלום לא לחץ בחזה, לא דופק מהיר לא קוצר נשימה לא הזעה, וזה לא חד פעמי מה הסיכוי לבעיה לבבית, אני בן אדם פראנואיד וכבר לא נעים לי לבוא לרופא, נראה לי כבר בדקתי כל דבר שאפשר אצלה, אפילו אקג עשיתי בעבר בגלל שהיו לי כאבים בחזה, נבדקתי והכל היה תקין, אגב מדי פעם אחרי מאמץ מינמלי אני מרגיש את הדופק באוזן שמאל והוא תואם לדופק שמדדתי ביד, אגב לפעמים ביחד אם הכאב בזרוע יש גם מדי פעם הקרנה לרגל אבל לא תמיד זה בא ביחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    25/02/2018

אם בזמן בדיקת המאמץ לא סבלת מכאבים ובדיקת המאמץ היתה תקינה לא סביר שמקור הכאבים הוא בלב. אבל אם תמשיך לעשן אתה מעלה את הסיכון שבעתיד תלקה במחלת לב לכן כדאי להפסיק לעשן ולבצע פעילות גופנית מתונה באופן יומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בזרוע שמאל וזה לא בפעם הראשונה

דניאל
    26/02/2018

תודה על התייחסותך המהירה, אתמול והיום כבר לא היו לי כאבים, אבל הבדיקה שעשיתי הייתה לפני שנה וחצי(בדיקת מאמץ+אקו)
    , יכול להיות שזה מעייפות ? מתח נפשי? או עישון יתר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    27/02/2018

אם בדיקת המאמץ היתה לפני שנה וחצי כדאי לפנות לקרדיולוג להבדק שוב כי יתכן שימליץ על ברור חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו