כאבים באים והולכים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באים והולכים בחזה
    סמדר
    17/03/2018

שלום פרופ' רוט וד"ר רוזן

האקג נעשה במיון לפני תשעה ימים. כאבים באים והולכים בחזה. נאמר לי שם לא להתייחס להערה הממוחשבת. באחד הפורומים נאמר לי שהאקג לא תקין ושעלי לפנות למיון. לא יודעת מה לעשות כי נפנפו אותי מבית החולים. אשמח לדעתכם. הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באים והולכים בחזה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    17/03/2018

שלום רב,
    בהקשר של הכאבים בחזה הדבר העיקרי שמחפשים אלו סימנים של התקף לב ישן ו/או סימנים חריפים של התקף לב שקורה באותם הרגעים. אין עדות לכך בתרשים האק״ג. הערת המחשב נובעת בשל תבנית האק״ג שנגזרת מאופן החיבור שלו (חיבורים ימניים ואחוריים) והיא לא נכונה. אני אנחש שלא סתם שיחררו מהמיון אלא גם לקחו בדיקות דם לפני... באם הכאבים ממשיכים חשוב להשלים בירור נאות לעניין גם אם אין משהו חשוד באק״ג, שכן גם אק״ג תקין לא אומר שלא יכולה להיות סתימה באחד מכלי הדם.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר רוזן על תגובתך המפורטת. נרגעתי :)

סמדר
    18/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו