כדורגל שאין כושר לאיזה נזקים חשוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורגל שאין כושר לאיזה נזקים חשוף
    עדי
    02/04/2018

שלום רב
    אני לא ממש בכושר אני בן 37 אין לי בעיה לבבית ידועה חוץ מאי ספיקה טרעקוספידלית מינימלית באקו לב
    שיחקתי כדורגל במשך שעתיים עם ספרינטים וכאלה אבל מנש התעייפתי כי אני לא בכושר בכלל אבל התאמצתי מאוד אחרי ספרינטים שבקושי נשמתי.. רציתי לשאול לאיזה נזקים לבבים אני חשוף? מי שמעמיס פתאום במכה כמו כדורגל שהוא לא בכושר עלול לגרום מאותו יום לבעיות לבביות כאלה ואחרות? שאדע להמנע בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    04/04/2018

פעילות גופנית חשובה מאד לשמור על הבריאות אך כושר גופני יש לבנות בהדרגה. לא בריא לבצע פעילות גופנית קשה כאשר הגוף אינו מאומן ולא מורגל בפעילות כזו.
    מומלץ לבצע פעילות מתונה (הליכה, ריצה מתונה) 3-5 פעמים בשבוע ובהדרגה ניתן להעלות את דרגת הקושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם אדם בריא חשוף לנזק לבבי אם התאמץ בכדורגל במכה אחת

עדי
    04/04/2018

אני מרגיש מאז שלחץ הדם עלה מעט וגם דפיקות הלב גברו מאז יש אי נוחות כזו אבל ללא כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו