הפרעה בקצב הלב מסוג svt

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בקצב הלב מסוג svt
    אורניתה1
    06/06/2007

שלום רב!
    יש לי הפרעה בקצב הלב מסוג svt שלא טופלה מהסיבה שמספר האפיזודות היתה מועט ובמרווחי זמן ארוכים בסה"כ בריאותי טובה.
    לאחרונה היה לי התקף אחרי 10!!! שנים שלא היה לי כלל .
    עלי לצייין כי באותו יום קיבלתי טיפולי פיזיוטרפיה באלקטרודות חשמליות בגב עקב תאונת דרכים.
    מצב הגב שלי היום מצריך טיפול באלקטרודות חשמל לשם שיכוך הכאב. האם ניתן לבצע טיפולים אלו ואם כן באיזה תכיפות. האם יש מיקומים מסויימים שצריך להמנע מלמקם את האלקטרודות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה בקצב הלב מסוג svt

הוספת תגובה

• SVT

ד``ר רוברט הפנר
    06/06/2007

שלום לך
    לא ידוע לי קשר בין החיבור האלקטרודות לבין ה SVT. אני נוטה להאמין שדווקא מתח נפשי לקראת הטיפול והחיבור לאלקטרודות הוא הסיבה ל SVT. קחי משהו להרגעה או Deralin 10mg לפני הטיפול.
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אורניתה1
    07/06/2007

אני לא מאמינה שמדובר במתח נפשי שכן מדובר בטיפול מהנה בסה"כ ואני עושה אותו מזה זמן.
    תודה רבה על התשובה. ייתכן ובאמת אין קשר בין טיפול בחשמל וההתקף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו