שאלה על פעימות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על פעימות מוקדמות
    שלי
    14/04/2018

שלום רב ותודה על המענה מראש אני סובלת מגיל 20 לערך מפעימות מוקדמות על רקע נפשי כך אומר הקרדיולוג עשיתי את כל הבדיקות מאמץ אקו והולטר בהם נצפה שיש פעימות וקדמות לא קריטיות לדבריו של הקרדיולוג עקב קשיי נשימה חזרתי על אקו לב (אסמטית ברקע) ויש דלף מינימלי במסתם האורטלי אמר שאין לכך משמעות היום יועצי תחושה מפחידה מאוד של הפרעת קצב עם סחרחורת של כמה שניות האם זה ייתכן האם זו תגובה נורמלית יש לציין שהרופא קרדיולוג אומר שהכל תקין עם הלב יש מידי פעם כאבים בצד שמאל מצב בדיקהת אקו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על פעימות מוקדמות

הוספת תגובה

• המשך

שלי
    14/04/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    14/04/2018

שלי שלום,
    באופן כללי, פעימות מוקדמות הינן ממצא שכיח מאוד וחסר משמעות למעשה ברובם המוחלט של המטופלים בעלי מבנה לב תקין. אין לי מידע מלא לגבי המקרה שלך אך במידה והפעימות המוקדמות הינן תדירות מאוד וגורמות לתסמינים משמעותיים, אזי ניתן לנסות וטפל בהן תרופתית או אם הן ממקור מסויים בודד בשריר הלב ניתן אפילו ״לצרוב״ אותו בפעולת אבלציה (סוג של צנתור). יש לבחון את המקרה לגופו עם כל המידע שיש. ממליץ שתתיעצי עם קרדיולוג שמתמחה בהפרעות קצב לב ועושה פעולות מסוג זה.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו