תופעה של פעימות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה של פעימות מוקדמות
    סיגל
    14/04/2018

שלום רב לדוקטורים. אני סובלת כ8 חודשים מתופעת הפעימות המוקדמות שיוצרות אצלי חרדה עצומה. ביצעתי את כל הבדיקות מספר פעמים והכל תקין. נמצאו בהולטר 13 פעימותpvcs לאחרונה הרגשה של פעימות במשך היום שמלחיצות אותי נורא. בערך 20 פעימות ביום. יש תקופות שהן נעלמות לחודשיים וחוזרות. אני בת 47 בריאה ללא מחלות , מחזור לא סדיר. חרדה מאוד מהמצב. לא נוטלת טיפול תרופתי . מאחר והרופאים לא המליצו. מיואשת ומבוהלת נורא. ממתינה לתשובתך המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה של פעימות מוקדמות

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    14/04/2018

שלום רב,
    כפי שעניתי לשאלה הקודמת, פעימות מוקדמות באופן כלל הינן שכיחות מאוד באוכלוסיה הכללית וחסרות כל משמעות רפואית מהותית באנשים עם ״לב תקין״. עם זאת גם פעימות בודדות יכולות לעיתים להיות ״מעצבנות״ ולעורר בחלק מהמטופלים חרדה ואי נחת (בעוד רוב המטופלים כלל לא חשים בהם). אין צורך בשום טיפול לעניין זולת ההפנמה האמיתית כי לא מדובר בבעיה רפואית משמעותית שאמורה להרגיע את המטופל שבתקווה יוכל להתעלם מההפרעות הרגעיות הבודדות הללו.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו