חווד דעת כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חווד דעת כאבים בחזה
    שירן
    25/04/2018

שלום שמי שירן בת 30.
    בעשור האחרון שלי נכנסתי ויצאתי מבתי חולים ומוקדים ושלל בדיקות עקב כאבים בחזה.
    עברתי בעברי המון בדיקות ושוב כל שנה עושה כמה וכמה בדיקות כי זה כאב שמופיע ועוזב אבל מגיע לעצים קרובות.
    עברתי בשנתיים האחרונות הולטרים, שעלו על פעימות לב מוקדמות שגם את זה בדקו עם מכשיר מוניטור לתקופה מאןד ארוכה וגם עברתי ייעוץ מומחה בקפלן וב״ה, עברתי בדיקות מאמץ ואקו לב רגיל ואקו לב במאמץ ומיפוי לב.
    אני כמעט חצי שנה אחרי לידה גם אותם תסמינים שוב בדיקות מאמץ ואקו ונראה ב״ה תקין.
    הקרדיולוג שלי החליט שהוא רוצה שאראה עוד רופא כיוון שהגיע למבוי סתום.
    האם יש עוד בדיקות חוץ ממה שעשיתי שיכולה לעשות? אני ממש מפחדת מזה כי לאחרונה גם הגיעו כאבים בלסת ובגלל זה הגעתי לרופא והוא אומר שכבר לא אובייקטיבי כי הוא עשה בירור ולעומת זאת אני ממשיכה להתלונן.
    אשמח לעזרה ולעצמך ובכללי לחוד דעתך בנושא.
    יש לציין שהוא ממש לא הקרדיולוג היחיד שעברתי אצלו הוא איתי שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חווד דעת כאבים בחזה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    05/05/2018

שירן שלום,
    באופן כללי, הסיכוי שהתלונות שלך קשורות ללב, בגילך ואחרי כל הבדיקות שעברת, שואף לאפס. ישנן סיבות פוטנציאליות רבות לכאבים בחזה וצריך לבדוק בכיוונים נוספים. מבחינת הלב יש בדיקה שהייתה מורידה אחת ולתמיד את החשש לבעיות בכלי הדם של הלב והיא ״צנתור וירטואלי״. תתיעצי עם הרופא שלך האם נראה לו שכדאי לבצע את הבדיקה.
    בכל מקרה הייתי חוקר בכיוונים אחרים,
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו