סיאליס יומי והשפעתו על הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיאליס יומי והשפעתו על הלב
    דוד
    18/06/2018

שלום אני צעיר יחסית 36 משתמש בסיאליס יומי כ 3 פעמים בשבוע 5 מג
    אני שם לב שבעת משגל מיני תחת השפעתו של הסיאליס הדפיקות לב שלי חזקות מאוד ומהירות כל כך מרגיש כאילו עוד שניה יש לי פרפור פרוזדור או משהו .. ממש כאילו הלב מתפוצץ האם זה עקב הסיאליס הזה? אני כבר שנה עם השימוש בו...
    אין לי מחלות לב ברקע ולחץ דם וכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    20/06/2018

סיאליס לא אמור להשפיע על הלב אבל אם אתה בן 36 ובריא מדוע אתה זקוק לסיאליס? אם אין צורך בתרופה לא כדאי לקחת אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי הזקפה שלי חלשה...

דוד
    22/06/2018

אין לי מחלות פיזיות אבל עובדה שהזקפה שלי חלשה... הטסטוטרון הכללי אצלי בחלק הנמוך של הנורמה אבל אמרו לי שכל עוד הוא בתוך התחום גם אם קרוב למינימום ושאר ההורמינם תקינים אז זה לא מהטסטוסטרון וגם אם היה טסטוסטרון ולקחת אותו עוד יותר גרוע מסיאליס בטח ובטח ללב...ולהצעתך מדוע לא כדאי לקחת סיאליס ? מה ההשלכות ארוכות הטווח? חשבתי לקחת איקקלומין כלומיד ולראות אולי זה ייתן לי boost לטסטוסטרון... אשמח לתשובותייך המקצועיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    22/06/2018

אם הסיאליס גורם לך לסמפטומים תנסה ויאגרה במקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו