אקו לב בן 29 רוצה לדעת אם יש סיבה לדאגה

פורום קרדיולוגיה הוא המקום לקבל ייעוץ אודות קרדיולוגיה, מחלות לב, מחלת לב כלילית, קרדיולוגיה ושיקום אחרי התקפי לב. פורום קרדיולוגיה יסייע לכם בנושאים כגון בעיות לב, קרדיולוגיה פולשנית, צנתורים, טרשת עורקים, פרפור חדרים, שומנים בדם ועוד

מנהל הפורום

פרופ' דוד רוט
053-4877793
ד״ר גיא רוזן
053-4877805
לקביעת תור אצל ד״ר גיא רוזן
053-4877805 ללא פרסום בפורום
 
  • אקו לב בן 29 רוצה לדעת אם יש סיבה לדאגה
    מאור
    14/09/2018

    היי קיבלתי תוצאות מאקו לב והפגישה שלי עם הרופא עוד מספר ימים הייתי רוצה לדעת אם יש סיבה לדאגה ...אלו התוצאות
    לציין עיבוי יחסי ולא סימטרי של הורדה (+- שריר פפילרי) לעלה אחורי של מסתם מיטרלי יתכן עם קרא חלקי?? באבחנה מבדלת פיברואלסטומה ?? ממצא מולד??

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793
    ד״ר גיא רוזן - 053-4877805

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    14/09/2018

    אם יש קרע חלקי בקורדה של עלה מיטראלי זה ממצא שמחייב הערכת קרדיולוג.
    אם יש חשד לפיברואלסטומה כנ״ל. כיון שהממצאים באקו שאתה מתאר לא החלטיים נראה לי שכדאי לבצע אקו דרך הוושת לאבחנה ודאית יותר.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    מאור
    14/09/2018

    כמה זה מסוכן במידה ויש ומה הפירוש של אם יש

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


