מה הסיכוי לאירוע לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי לאירוע לב
    ארז
    21/12/2018

היי ד״ר
    אני בן 51
    בריא
    בחצי שנה האחרונה, בעקבות סחרחורות, ביצעתי בדיקות מקיפות שכלל אקו, ארגנומטריה, אקו מאמץ, צנטור וירטואלי, הולטר אקג, דופלר צוואר וכו. הכל היה תקין ולמרות זאת עדין מידי פעם מרגיש סחרחורות, תחושת שריפה בחזה. אציין שיש לי ריפולקס, שמסביר את הצרבת ותחושת השריפה. במשפחה יש לנו היסטוריה של לב מה שהעלה אצלי את רף החשש, דבר שהביא גם לביצוע כל הבדיקות שציינתי.
    האם יש מצב, שלמרות תקינות כל הבדיקות שבוצעו החצי השנה האחרונה, אני חווה או איווה אירוע לב? אני יודע שרפואה אינה מדויק ועדין מחפש סוג של שקט. אודה לדעתך המקצועית
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי לאירוע לב

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    22/12/2018

אם הבדיקות תקינות (במיוחד הצנתור הוירטואלי) לא סביר שיהיה ארוע לב בחודשים הקרובים. אבל כל בדיקה מתארת מצב בזמן ביצועה. אם יש גורמי סיכון כמו כולסטרול עישון לחץ דם סוכרת השמנה ועוד עלולה להתפתח מחלה שלא נראתה בזמן הבדיקה. לכן בדיקות לא מפחיתות סיכון להתקף לב רק אבחון וטיפול בגורמי סיכון מפחיתים סיכון להתקף לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי לאירוע לב

ארז
    22/12/2018

תודה דר על התשובה המהירה

לשאלתך
    לא מעשן
    ולא סובל מהשמנה
    לחץ דם תקין
    בגלל ההיסטוריה המשפחתית לוקח לפיטור ו מיקרופרין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו