מיפוי לב עם הפרעת קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיפוי לב עם הפרעת קצב
    ברוך פישלר
    21/01/2019

בעוד שבועיים נקבע לי תור למיפוי לב במאמץ עם חומר ניגודי מה שלא ברור לי זה שכאשר ביקשתי לעשות מיפוי לב וירטואלי במכון מור נאמר לי שאם יש לי הפרעת קצב לא ניתן לעשות מיפוי לב מיפוי הלב בעוד שבועיים יערך בבית חולים בילינסון איך שם לא ופה כן?ממתין לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיפוי לב עם הפרעת קצב

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    22/01/2019

נראה לי שמדובר בשתי בדיקות שונות: מיפוי לב בבלינסון וצנתור וירטואלי במכון מור. צנתור וירטואלי לא ניתן לבצע אם למטופל יש פרפור פרוזדורים או קצב לא לא סדיר. במיפוי לב זה פחות בעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי לב

ברוך
    22/01/2019

אולי לא התנסכתי נכון במכון מור עושים מיפוי לב וירטולי לא צינטור וירטואלי לכן השאלה שלע למה במור לא מסכימים לעשות מיפוי לב למי שיש הפרעת קצב ובבילינסון כן מה הסיכון למה אסור עם יש הפרעת קצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    22/01/2019

אין בדיקה הנקראת מיפוי לב וירטואלי ועד כמה שידוע לי במכון מור לא מבצעים מיפוי לב אלא צנתור וירטואלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו