טרופונין אקג צילום חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרופונין אקג צילום חזה
    אליקו
    24/02/2019

דוקטור שלום
    בן אדם שחש תעוקה בחזה, כאב בחזה
    ודברים בסגנון הזה הדברים הראשונים שעושים במסגרת בדיקות כלליות שהוא פונה אליהם זה בדיקת טרופונין, צילום חזה אקג הבדיקות ההללו מספיקים לאבחן תעוקה כאב וכיוצא בזה ? או שדרוש עוד בדיקות ? אם אקג צילום חזה טרופונין תקינים זה יכול לשלול את תלונתיו של הבן אדם ?
    בן אדם שמתלונן על תעוקת חזה כאב בחזה אי נוחות מה הבדיקת שיכולה לתת תמונת מצב לתלונתיו בקשר ללב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרופונין אקג צילום חזה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    25/02/2019

טרופונין תקין אומר שלא מדובר בהתקף לב אך לא שולל תעוקה. בדיקות כמו ארגומטריה אקו מאמץ או מיפוי לב יכולות לקבוע אם מדובר באסכמיה לבבית הגורמת לתעוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרופונין צילום חזה אקג

אליקו
    25/02/2019

שלום שוב דוקטור
    עשיתי במהלך החודשיים האלו אקג מספר פעמים בדיקות דם שתן הורמונים צילום חזה טרופונין הכול היה תקין ונשלל לדברי המקומות שהייתי תעוקת חזה.
    שאלתי אליך רק ארגומטריה אקו במאמץ ומיפוי לב יכולים לשלול תעוקת חזה ?
    מה שאני מרגיש זה לא תמיד זה פעם בכמה ימים וזה לא כואב אלא אי נוחות ועוד קרדיולוגים אמרו לי שזה יכול ליהות סטרס מערכת עיכול עמוד שדרה ועוד דברים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרופונין צילום חזה אקג

אליקו
    27/02/2019

עשיתי במהלך החודשיים האלו אקג מספר פעמים בדיקות דם שתן הורמונים צילום חזה טרופונין הכול היה תקין ונשלל לדברי המקומות שהייתי תעוקת חזה.
    שאלתי אליך רק ארגומטריה אקו במאמץ ומיפוי לב יכולים לשלול תעוקת חזה ?
    מה שאני מרגיש זה לא תמיד זה פעם בכמה ימים וזה לא כואב אלא אי נוחות ועוד קרדיולוגים אמרו לי שזה יכול ליהות סטרס מערכת עיכול עמוד שדרה ועוד דברים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    04/03/2019

ארגומטריה אקו במאמץ או מיפוי לב יכולים לבחון האם יש הפרעה באספקת דם ללב (הגורמת לתעוקה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו