הפסקה רגעית בדופק הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה רגעית בדופק הלב
    חיים
    27/02/2019

שלום רב , בן 24 סובל מפעימות מוקדמות בעיקר במאמץ ובהתרגשות.
    אתמול היה לי מצב שבו התרגשתי למשך שעתיים 3
    עם פעימות מוקדמות לאורך הערב .. לבסוף כבאתי לסוע הביתה ברכב הרגשתי קצת מסוחרר בדקתי דופק והרגשתי כמו החסרה של פעימה ולאחר מכן סחרחורת ואז דופק מהיר , ממש מודאג קראתי על מצבים של דום סינוס האם זה יכול להתבטא בצורה הזאת? האם יש קשר לפעימות המוקדמות? מה לדעתך אני צריך לעשות כהמשך טיפול? אציין שעשיתי אקו לב לפני 4 חודשים בערך שיצא תקין , בדיקת מאמץ לפני חודש מלבד APCS בודדות בדיקה תקינה , הולטר לפני כמה חודשים תקין עם 3 פעימות חדריות מוקדמות.
    יכול להיות מצב שלא בדקתי טוב גם ? אם כן למה הסחרור ? מה אתה מציע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה רגעית בדופק הלב

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    27/02/2019

פעימה מוקדמת לעיתים קרובות גורמת לתחושה של דילוג על פעימה או חוסר פעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה...

חיים
    27/02/2019

אני יודע מה ההרגשה של הפעימות המוקדמות אני סובל ממנה הרבה זמן ..
    זה היה משהו מעט שונה כאילו לא היתה פעימה מוקדמת רק חסרה פעימה וגם הסחרחורת אחר כך הייתה לי מוזרה כי אף פעם אני לא סובל מסחרחורות בעת הפעימות מוקדמות ..מה אתה חושב ? יש סיכוי שיש בעיה כל שהי ביחד לכל הבדיקות שעשיתי והאם יכולה להיות בעיה אחרת שמתבטאת בתחושה שהרגשתי? ואם כן הגיוני שהיא קורת פעם אחת בודדה בצורה כזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    04/03/2019

כדי לבחון אם מדובר בפעימות מוקדמות או בעיה אחרת צריך לתעד קצב לב בזמן הסמפטומים לשם כך יש לפנות לרופא שינפה לבדיקת הולטר למשל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו