סינוס טכיקרדיה בבדיקת אקג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס טכיקרדיה בבדיקת אקג
    שליו
    20/03/2019

שלום
    עשיתי מספר אקג לאחרונה שהתגלו כסינוס טכיקרדיה זה אומר שהלב תקין ? כי הדופק היה מעל 100 ואני יודע שמעל 100 זה לא נחשב תקין.
    לא נמצאה סיבה למה הדופק מהיר נשלל אנמיה תריסיות ושאר הדברים הידועים בבדיקות שעשיתי.
    מה שכן אני אם עודף משקל קצת.. מה זה אומר אם נכתב לי סינוס טכיקרדיה מה זה מלמד על הלב מהאקג ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוסיף ואומר מצב רפואי נתון פרטים

שליו
    20/03/2019

בעבר לפני שלוש שנים עשיתי הולטר שהיה תקין ל24 שעות כמו גם אקו וארגומטריה שהיו תקינים, בעבר עד לפני חצי שנה עשיתי הרבה ספורט ריצות הפסקתי, כרגע אני אם 15 ק"ג עודף משקל לא יודע אם זה קשור.
    1.70 משקל 86 קצב הלב אני מודד הממוצע הוא 84-88
    כול האקג האחרונים שעשיתי היו בזמן הקצב המהיר זה נקבע כטכיקרדיה.
    נמצא לי קורטיזול מוגבר בשתן 1100 שדוכא על ידי מבחן דקסטמזון בדם בתוצאה 23 נשלל קושינג נמצא גם פרולקטין גבוה בדם 1100 אני צריך לחזור על הבדיקה, כימיה בדם ספירה בדם בלוטת תריס צילומי חזה תקינים הכול תקין זה גם הייתי אצל קרדיולוג שבדק אותי אם סטטוסקופ ועבר על תרשימי האקג שעשיתי שהיו טכיקרדיה וקבע שאני בסדר זה רופא של הקופה שאני שייך אליה
    סוכר תקין כולסטרול אצלי טיפ טיפה גבוה
    אשמח לדעתך לאור הנתונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?????????

שליו
    20/03/2019

???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    20/03/2019

נבדקת על ידי קרדיולוג שגם ראה את האקג ולדעתו הכל בסדר, לא ניתן לתת חוות דעת טובה יותר באמצעות פרום אנטרנטי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו