מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח אקג שעשיתי בבקשה דוקטורמאיר28/03/2019
שלום
בעקבות לחצים בחזה דופק מהיר ועוד
אשמח לחוות דעת בנוגע לתרשים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אקג שעשיתי בבקשה דוקטור עוד פענוח
מאיר28/03/2019שלום
עוד פענוח של אקג תודה גדולה מראש
עשיתי את שתיהם בבית חולים במיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט29/03/2019האקג מראה קצב תקין מעט מהיר ומעלה חשד לעיבוי של שריר הלב שיכל להגרם על ידי לחץ דם גבוה למשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שריר הלב
מאיר29/03/2019שלום
מה זה אומר עיבוי שריר הלב ?
עשיתי בחודשים האחרונים הרבה אקג שהיו קצב סינוס
עשיתי תאקג במיון עברו על זה רופאים ואישרו שזה תקין
לא אמרו משהו על עיבוי שריר הלב מה אני אמור לעשות?
בדיקות דם ושאר טרופונין ועוד צילום חזה במיון היו תקינים ושיחררי אותי הביתה...
מה אני עושה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שריר הלב לחץ דם
מאיר29/03/2019שוב שלום
הלחץ דם שנמדד לי אתמול במיון היה 125/78
לפני בדיקת האקג בכמה דקות....
אשמח לפירוט ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שריר הלב המשך שאלה חשוב
מאיר29/03/2019שלום שוב
גם לך שלחתי הרבה אקג יחסית בזמן האחרון שעשיתי כאן
והקצב היה תקין סינוס ללא הפרעות קצב אבל קצת מהיר ממה שאמרת
ולא העלה חשד לעיבוי שריר הלב כול הקודמים ששלחתי לך מה השתנה בתרשים האחרון האחרון ששלחתי לך זיהית
שזה יכול ליהות חשד לעיבוי מה עושים?
פעם רצתי הרבה פעילות גופנית זה קשור.. זה קשור? ממה זה יכול להיגרם ממש בלחץ מזה.... תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה אחרונה המשך עיבוי שריר הלב פעילות גופנית
מאיר29/03/2019שלום
מה לגביי פעילות גופנית? מותר אסור?
כי קראתי שיש עיבוי זה בעייתי אשמח שתענה לי על כול התגובות דוקטור פשוט שכתבתי תתגובה הראשונה נזכרתי בעוד ועוד דברים ששחכתי לכתוב בתגובה הראשונה...מה עוד שאמרת חשד לעיבוי כך שזה לא בטוח אשמח שתענה לי על כול התגובות
קצת הרבה בלחץ כי במיון שיחררו שללו ולא אמרו כלום
תודה גדולה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין אני בן 31
מאיר29/03/2019בן 31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור אשמח שתתיחס לכול השרשור תגובות שלי אשמח להכוונה
מאיר29/03/2019שלום
אשמח שתראה את כול השרשור תגובות
אגב איפה ראית תעיבוי ? כי עשו לי שתי אקג אמש שאחד מהם
זה שעשה לי תבדיקה אמר לי להישען לצד בדיקה אחת הייתה בשכיבה רגילה ועוד בדיקה בשכיבה לצד..
כך שאולי זה יכול להראות משהו אחר בגלל שהייתי על הצד..
אשמח שתגיב לשרשור תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שתתיחסו קצת בלחץ... לגביי עיבוי שריר הלב
מאיר30/03/2019שלום אשמח שתתיחסו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט30/03/2019כדאי לעשות אקו לב שיראה אם יש עיבוי של שריר הלב או לא. האקג רק מחשיד לעיבוי ולעיתים קרובות אינו מדייק אקו לב מאפשר מדידה ישירה של עובי שריר הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר אקו לב בשביל לזהות עיבוי שריר כדאי לעשות אקו במאמץ
מאיר30/03/2019שלום
כדאי לעשות אקו לב במאמץ זה יאתר עיבוי?
כי אני רוצה לבדוק את העורקים הכלילים
כי לעיתים יש לי תעוקת חזה שכמובן נשלל משהו באקג שלפי הבנתי
זה לא הבדיקה האידיאלית לתעוקה כמו גם טרופונין שהיה אצלי בסדר, השאלה אקו במאמץ זה כמו אקו רגיל? בהקשר של העיבוי
מה אתה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב מלפני שלוש שנים תקין
מאיר30/03/2019שלום
אקו לב מלפני שלוש שנים תקין אני בן 31
עד כמה יכול ליהות שינויים במבנה במהלך 3 שלוש שנים
אם בכלל.
אציין ששנים אחרונות רצתי הרבה אולי זה פשר השינוי?
ולגביי פעילות גופנית מותר לי כרגע לעשות בהנחה שיש עיבוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט30/03/2019אקו רגיל מספיק לשלול עיבוי שריר הלב
חשד לעיבוי שריר הלב לפי תרישם אקג לא אוסר ביצוע פעילות גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד עיבוי לב לפי תרשים אקג
מאיר01/04/2019שלום
בעבר שלחתי לך מספר אקג שאף אחד מהם לא העלה עיבוי שריר לב.....האקג האחרון ששלחתי לך ראית ואמרת חשד לעיבוי שריר הלב ושלעיתים קרובות זה מטעה וזה לא עיבוי, מה ראית באקג האחרון? שציינת כאמור שהוא קצב סינוס תקין אומנם קצת מהיר מה ראית שהעלה חשד לעיבוי?
ולמה האקג מטעה לעיתים קרובות שהוא מחשיד לגביי עיבוי שריר הלב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)