מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקו לב רגיל אקו לב במאמץשמשון30/03/2019
שלום
אני כנראה יעשה בדיקת אקו לב
השאלה שלי אליך באקו לב במאמץ חוץ מהקטע של המאמץ אני יקבל את אותה בדיקה גם של אקו לב הרגיל במנוחה ? פלוס העניין של המאמץ ? אקו לב במאמץ זה הבדיקה גם של אקו לב במנוחה ?
או שזה לא אותה בדיקה ? כי אני רוצה לעשות תאקו הרגיל לבדוק את מבנה הלב ושאר הדברים, ואז חשבתי לעשות כבר אקו במאמץ כי עושה ריצות ספורט השאלה אם במאמץ אני יקבל תאקו הרגיל גם שבודקים תמבנה לב וכו'
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד רוט30/03/2019אקו לב מאמץ כולל בדיקה במנוחה, אך יש מכונים שמפרטים פחות את ממצאי בדיקת האקו במנוחה אם ההפניה היא לבדיקת אקו במאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו במנוחה יכול לאבחן תעוקת חזה ? משהו בעורקים הכלילים.
שמשון30/03/2019שלום
האם אקו במנוחה יכול לשלול תעוקת חזה ודברים מהסוג הזה ?
כי אני רוצה בדיקת משולבת ( אם יש אותה בכלל ) ששוללת דברים מבנים בלב עיבוי ועוד... וששוללת תעוקת חזה השאלה אם יש דבר כזה בבדיקה אחת או שחייב לעשות שתי בדיקות נניח אקו במנוחה וארגומטריה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט30/03/2019לא - אקו במאמץ יכל לאבחן חסימה בעורק כלילי
אם אתה רוצה בדיקה משולבת אז צריך אקו מאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה אקו אקו במאמץ..
שמשון30/03/2019שלום
אבל אתה אמרת שיש מכונים שמפרטים פחות את ממצאי בדיקת האקו במנוחה אם ההפניה היא לבדיקת אקו במאמץ
אז אם אני יעשה תבדיקה אקו מאמץ שהיא משולבת לא יבדקו לי את הלב כמו אקו במנוחה.... בגלל זה אני מתלבט ולא יודע מה לבחור.
אם האקו במאמץ יבדוק את מבנה הלב ואם יש עיבוי וכאלו ועוד אני יעשה תבדיקה המשולבת ואם לא אז אצטרך שתי בדיקות ..
אז מה אתה אומר אקו במאמץ יבדוק את מבנה הלב וכו' כמו אקו במנוחה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט30/03/2019ברוב המקומות כן מפרטים גם את הבדיקה במנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)