המליצו לי על פרולול וקצת נרתע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המליצו לי על פרולול וקצת נרתע
    אביתר
    02/04/2019

שלום
    אני בן 29 והמליצו לי על פרולול ברקע אירועי סינוס טכיקרדיה רבים
    תוצאות בדיקות דם תריסיות שתן צילום חזה ועוד סדרת בדיקות תקינות הדופק הממוצע שלי הוא 84, הרבה פעמים גם סתם ככה 100-130 קצת חושש מנטילת התרופה מתופעות לוואי שלה כי אף פעם לא נטלתי כדור להורדת דופק.
    מה גם שכעת אני מטופל בקלונקס האם קלונקס יעיל בכלל?
    יכול לעזור להוריד דופק וכאלו שקורה אירוע טכיקרדי, רופא כללי נתן לי את זה אחרי שעבר על האנזנמה הרפואית שלי .
    האם בכלל הקלונקס יכול להאיץ לי תדופק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    03/04/2019

קלונקס לא מאיץ דופק
    פעילות גופנית על בסיס קבוע (5 ימים בשבוע) למשל הליכה או ריצה קלה או שחיה - משפרות כושר גופני וגורמות לירידה בדופק במשך שאר שעות היום לכן מומלץ לנסות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית המשך

אביתר
    03/04/2019

שלום
    אבל אתמול רופא בקופה שאלתי אותו אני יכול לעשות פעילות גופנית
    קצת נרתעתי כי הוא אמר בגלל דופק מהיר הוא ראה אקג איזה 4 שהיו תקינים סינוס אך מעל 100 עד 120( ממוצע דופק שלי 84-88)
    קצת עודף משקל..
    הוא אמר מסוכן לי לעשות פעילות ולא כדאי בגלל הדופק המהיר
    למרות שבדיקות אחרות כמו דם תריסיות לב ועוד ועוד תקינים הוא ראה תמהירות... המליץ לי פרולול אך אני לא כזה מעוניין אני בן 31 אין לי רקע של בעיות לב המליץ על סמך דופק מהיר מה שכן אני שותה תרופה מרגיעה קלונקס כנגד חרדות
    אז מותר לי פעילות? אסור לי? עקב זה שקורה לי סינוס טכיקרדיה רבים מעל 100 בחודשים האחרונים אובד עצות......
    אקג סך הכול אצלי סינוס שלח לי הפניה לאקו לב שאני יעשה....
    מה אתה אומר לגביי מה שהוא אמר והפעילות גופנית תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

אביתר
    03/04/2019

שלום
    אבל אתמול רופא בקופה שאלתי אותו אני יכול לעשות פעילות גופנית
    קצת נרתעתי כי הוא אמר בגלל דופק מהיר הוא ראה אקג איזה 4 שהיו תקינים סינוס אך מעל 100 עד 120( ממוצע דופק שלי 84-88)
    קצת עודף משקל.............
    הוא אמר מסוכן לי לעשות פעילות ולא כדאי בגלל הדופק המהיר
    למרות שבדיקות אחרות כמו דם תריסיות לב ועוד ועוד תקינים הוא ראה תמהירות... המליץ לי פרולול אך אני לא כזה מעוניין אני בן 31 אין לי רקע של בעיות לב המליץ על סמך דופק מהיר מה שכן אני שותה תרופה מרגיעה קלונקס כנגד חרדות
    אז מותר לי פעילות? אסור לי? עקב זה שקורה לי סינוס טכיקרדיה רבים מעל 100 בחודשים האחרונים אובד עצות......
    אקג סך הכול אצלי סינוס שלח לי הפניה לאקו לב שאני יעשה....
    מה אתה אומר לגביי מה שהוא אמר והפעילות גופנית תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    04/04/2019

כדאי שתפנה לקרדיולוג לביקור שיעריך את מצבך ומליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו